29 / 03 / 2024

İstiklal Caddesi dükkan kiraları

İstiklal Caddesi dükkan kiraları

İstiklal, Bağdat ve Abdi İpekçi dünyanın en pahalı ilk 10 caddesi arasına girdi. İstiklal Caddesi aynı zamanda mağaza kiralarının en fazla arttığı lokasyon oldu..

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilmesi için 25 milyon lira istenmiş!

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilebilmesi için Belediye bazı kararlar almış ve bu çalışmalar için 25 milyon lira istenmiş.

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Boyner 2020'nin ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Türkiye'de bu yıl 12 yeni mağaza açacağını duyuran Boyner, 2020 yılının ilk mağazasını İstanbul'un gözde semtlerinden İstiklal Caddesi'nde açtı...

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

İstiklal Caddesi'nde 6. kattan düşen işçi öldü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 katlı binada çalışan işçi 6. kattan düşerek, yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

İstiklal Caddesi'deki Casa Garibaldi binası restore edildi!

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Casa Garibaldi binası titiz bir çalışma ile restore edildi. 134 yıllık bina restore edilirken içinde adeta yeni bir tarih çıktı.

İstiklal Caddesi'ndeki mağazalarda doluluk yüzde 100'e çıktı!

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada "Şu anda İstiklal Caddesi'ndeki dükkanlarda doluluk yüzde 100. Boş dükkan yok diyebiliriz." dedi.

İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı!

İstiklal Caddesi, her dönem İstanbul’un en gözde bölgelerinden biri. Ahmet Rasim'in Şehir Mektupları eserinde övgüyle söz edilen bölge şimdilerde yeniden moda oldu. Bir ara ilginin azaldığı İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı...

İstiklal Caddesi’nde çevre düzenlemelerine geçiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın söz verdiği tarihte inşaat çalışmaları tamamlanan İstiklal Caddesi’nde çevre düzenleme çalışmalarına geçiliyor.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

İstiklal Caddesi'ndeki nostaljik tramvay seferlerine başladı!

İstiklal Caddesi'ndeki nostaljik tramvay seferlerine başladı. İBB Başkanı Mevlüt Uysal yeni yıl hediyesi olarak, tramvayın bir hafta buyunca ücretsiz yolcu taşıyacağını açıkladı.

İstiklal Caddesi dükkan kiraları Haberi

İstiklal Caddesi dükkan kiraları

Gayrimenkul firması Cushman& Wakefield'in 65 ülkenin 330 caddesindeki perakende kira rakamlarını incelediği araştırmaya göre İstiklal, Bağdat ve Abdi İpekçi dünyanın en pahalı caddeleri arasında ilk 10'a girdi. 2013'ün sonundan 2014'ün eylül ayına kadar geçen 12 aylık sürede perakende kiralarının global olarak yüzde 2.4 arttığının belirtildiği araştırmada, kira rakamları en hızlı yükselen cadde ise İstiklal Caddesi oldu. Araştırmanın 'en pahalı perakende lokasyonları' sıralamasında ise Türkiye geçen yıla göre 9 sıra yükselerek 20'nciliğe yerleşti. Dünyada kiraların en hızlı yükselen caddesi ise yüzde 30 artışla San Francisco'da yer alan Union Square oldu. Burayı yüzde 27.3 artışla İstiklal Caddesi takip etti. Sıralamada Bağdat Caddesi yüzde 24.4 artışla altıncı, Abdi İpekçi ise yüzde 20.9 yükselişle 10'uncu sırada yer aldı. Dünyanın en pahalı alışveriş caddesi...