17 / 04 / 2024

İstinat duvarı çöktü

İstinat duvarı çöktü

Şişli Mecidiyeköy'de bir sokağın istinat duvarı bilinmeyen nedenle çöktü. Park halindeki bir motosiklet ise toprak altında kaldı.

Kayseri'de bir apartmanın istinat duvarı çöktü!

İstinat duvarıyla birlikte düşen otomobilden görüntü Kayseri'de bir apartmanın istinat duvarının çökmesi sonucu park halindeki bir otomobilde maddi hasar oluştu.

Sinop'ta apartmanın istinat duvarı çöktü!

Sinop'ta bir apartmanın yapımı süren istinat duvarı çöktü. Olay, dün Ada Mahallesinde meydana geldi. İstinat duvarı için inşaata kurulan iskele kaydı..

Kağıthane’de istinat duvarı çöktü!

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

İstinat duvarı çöktü: 2 yaralı !

Maltepe Feyzullah Mahallesi Şerife Sokak'ta temel çalışması yapılan inşaatın istinat duvarı çöktü. Mahalle sakinlerinde büyük panik yaşanmasına neden olan olayda 2 kişi yaralandı. Durumlarının ise hafif yara olduğu açıklandı...

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Üsküdar'da 6 bloklu sitenin istinat duvarı çöktü! Bina acil boşaltıldı!

Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Beyoğlu’nda pazar sabahı depremi! Beyoğlu'nda dört katlı metruk binanın duvarı çöktü

Beyoğlu’nda dört katlı metruk binanın duvarında çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşte detaylar…

Başkentte istinat duvarı çöktü!  4 apartman ve 1 gecekondu tahliye edildi!

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde heyelan sebebiyle  istinat duvarının çökmesi sonucu 4 apartman ve 1 gecekondu boşaltıldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

İstanbul'da dehşet anları! Binada yaşayanlar tahliye edildi

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı binanın yan tarafındaki inşaatın istinat duvarı çöktü. Çatlaklar oluşan binanın girişinde de çökme meydana geldi. Bina sakinleri itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Apartman sakinleri inanamadı!  Bina duvarsız kaldı... 'Duvarı çalmışlar'

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir binanın yanındaki bina ile ortak duvarı kullandığı ortaya çıktı. Yıkımı yapılan evin yanındaki binanın bir cephesi duvarsız kaldı. Apartman sakinleri yaşanan durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Başakşehir'de istinat duvarı çöktü!

Mega kent İstanbul'da başlayan yoğun yağış nedeniyle Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Anadolu Yakası İstanbul Pendik'te bulunan inşaat alanında göçme yaşandı, 4 katlı apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi ve bina mühürlendi.

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Eyüpsultan'da iki bina arasındaki istinat duvarı çöktü!

Eyüpsultan'da iki binanın arasındaki istinat duvarı çöktü. Olay yerine polis ve zabıta ekipleri çekmenin yaşandığı bölgeye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

İstinat duvarı çöktü Haberi

İstinat duvarı çöktü

Şişli'de bir sokağın istinat duvarında henüz bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Olayda ölen yada yaralanan olmazken park halindeki bir motosiklet ise toprak altında kaldı.


Olay Mecidiyeköy Mahallesi, Vişne Sokakta saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokağın istinat duvarının bir kısmı henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle yol üzerine çöktü. Olay anında sokakta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken, park halindeki bir motosiklet ise toprak altında kaldı Gürültüye uyanan mahalle sakinleri, panikle dışarı çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışlarını şerit çekerek kapattı. Yola dökülen toprağın kaldırılması için belediye ekipleri çalışma başlattı.


Bir mahalle sakini, "Yukarıda kuyu temel çalışması var. Oradaki hafriyatı komşunun bahçesine yığdılar. Duvarın bunu çekip çekmeyeceğine hiç bakmadılar....