23 / 04 / 2024

istinye abdullah efendi sitesi satışlacakmı

istinye abdullah efendi sitesi satışlacakmı

Maliye Hazinesi'ne ait İstanbul Sarıyer İstinye Mahallesi'ndeki İstinye Turizm Merkezi Planı'nda yer alan turizm tesisi, konut, eğitim ve kreş alanında kalan yaklaşık 158 bin metrekarelik parseller bir bütün halinde satış yöntemiyle özelleştirilecek...

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Salameh tarafından kuruldu.

Abdullah Efendi Lokantası ilk şubesini açtı!

1888 yılında Sultan II. Abdülhamit'in emriyle açılan Abdullah Efendi Lokantası usta-çırak ilişkisiyle günümüze kadar geldi. Yıllardır Taksim'de Hacı Abdullah Lokantası olarak hizmet veren lokanta 129 yıl sonra ilk şubesini açtı.

Boğaz'daki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı satışta!

İstanbul Boğazı'nın en pahalı yalıları arasında yer alan Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı - Erbilgin Yalısı, 100 milyon Euro'ya satışa çıkarıldı. Yalı uzun süredir satılmak isteniyor.

Abdullah Bakır kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Abdullah Bakır kimdir? Abdullah Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Bakır, ne zamandan beri TMMOB İMO'da hizmet veriyor?

Sakarya Sabit Efendi Konağı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Sabit Efendi Konak inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar: Şehrimizin kültür mirasları arasında gösterilen Sabit Efendi Konağı inşa çalışmalarımıza devam ediyoruz, dedi.

Abdullah Koçar: Çin graniti, insan sağlığı için tehlikeli!

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Abdullah Koçar, granitin sağlıklı olmadığı için Avrupa ve Amerika'da dış mekanlarda kullanıldığını, Türkiye'de ise tam tersi iç mekanlarda tercih edildiğini söyledi.

Abdullah Gül, tarihi Kayseri Mahallesi'ni gezdi!

Memleketi Kayseri'ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tarihi 'Kayseri Mahallesi'ni gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı...

Abdullah Ağa Camii yeniden ibadete açıldı!

Üsküdar Beylerbeyi'nde restorasyonu tamamlanan 580 yıllık Abdullah Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışı yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, cuma namazını kıldıktan sonra çıkışta kısa bir konuşma yaptı...

Abdullah Baysal kimdir?

İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği genel sekreterliği ve İNDERgi Sorumlu müdürlüğü görevlerini yapan Abdullah Baysal kimdir? Abdullah Baysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Baysal..

Kasapbaşızade Süleyman Efendi Vakfı'nın arsasına öğrenci yurdu yapılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Kasapbaşızade Süleyman Efendi Vakfı'na ait olan Üsküdar Selamiali Mahallesi'ndeki arsayı öğrenci yurdu yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

1944 yılında Sümbül Efendi Medresesi aşhane olarak kullanılacakmış!

Sümbül Efendi Cami yanında inşa edilmiş olan külliyenin bir parçası olan ve yapılış tarihi tam olarak bilinmeyen Sümbül Efendi Medresesi 1944 yılında aşhane olarak kullanılacakmış.

Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kişisel eşyaları ile yaşam öyküsünü konu alan basılı eserlerin yer alacağı müze-kütüphane, Abdullah Gül Üniversitesi'nin (AGU) Kayseri kent merkezindeki Sümer yerleşkesinde açılacak.

Parmakkapı Kadıasker Mehmet Efendi Camii'nin inşaatı 1,5 yıldır duruyor!

İstanbul Fatih ilçesinde bulunan ve depreme dayanıklı olmadığı iddiasıyla yıkılan Parmakkapı Kadıasker Mehmet Efendi Camii'nin inşaatının eski yapı çalıntılarına rastlandığı iddiasıyla 1.5 yıldır yapılmadığı odaya çıktı.

istinye abdullah efendi sitesi satışlacakmı Haberi

istinye abdullah efendi sitesi satışlacakmı


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstinye Turizm Merkezi Planı'nda yer alan 158 bin metrekare araziyi özelleştirecek.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Maliye Hazinesi'ne ait İstanbul Sarıyer İstinye Mahallesi'ndeki İstinye Turizm Merkezi Planı'nda yer alan turizm tesisi, konut, eğitim ve kreş alanında kalan yaklaşık 158 bin metrekarelik parseller bir bütün halinde satış yöntemiyle özelleştirilecek.


Gayrimenkullerin çevresinde,  İstinye Kadir Has Villaları Sitesi, Uluslararası Binicilik Merkezi, Abdullah Efendi Sitesi, Emirgan Korusu,İstinye Koyu, Sarıyer Emniyet Müdürlüğü, Qent İstinye Projesi, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Enka Okulları ve İstinye Park AVM ve Residence yer alıyor.


Söz konusu gayrimenkuller ticaret, konut iskan ağırlıklı yapıların yoğun olduğu bir yerleşim bölgesinde yer alıyor. Konum açısından İstanbul Boğazı ve İstinye Koyu manzarasına hakim pozisyonda olan bölge, nitelikli lüks konut proje inşaatları açısından gelişme...