26 / 04 / 2024

istmarina kartal avm ulaşım 2018

istmarina kartal avm ulaşım 2018

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Murat Boz, 20 Nisan'da İstmarina AVM'de!

Kartal’da denize nazır konumuyla kapalı alan konforunu ve açık alan ferahlığını aynı anda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, 20 Nisan Cuma günü Türk pop müziğinin güçlü sesi Murat Boz’u ağırlayacak.

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

HD İskender İstMarina AVM şubesi açıldı!

23 yıldır dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, geleneksel iskender lezzetini kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerine sunan HD İskender, İstMarina AVM şubesini açtı.

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

İstmarina AVM yarın açılıyor!

“Deniz üstü alışveriş” mottosuyla perakende sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanan İstMarina AVM yarın açılıyor.

İstmarina Kartal mağaza listesi!

İstmarina Kartal mağaza listesi haberimizde yer alıyor. 200 ticari alanın bulunduğu İstmarina kapılarını yarın açacak.

İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

istmarina kartal avm ulaşım 2018 Haberi

istmarina kartal avm ulaşım 2018


Kartal'a yeni bir soluk getirmeye hazırlanan İstmarina AVM yarın açılıyor. 200 ticari alanın yer aldığı İstmarina Emlak Konut GYO ve Dap Yapı ortaklığı ile inşa edildi.

Kapılarını yarın açacak olan Kartal İstmarina AVM 250 milyon Euro yatırım bedeline sahip. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

İstmarina Kartal markaları:
Alaçatı Muhallebicisi, LCW, Macrocenter, Bodrum Mantı, Starbucks, Zara, Sait Efendi, Kahve Dünyası, Koton, Defacto, Marks and Spencer, Vakko, Network ve Praktiker
 
Kartal İstmarina Alışveriş Merkezi'nde 70 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Yarın açılacak olan İstmarina AVM'nin 2 bin 500 kişiye istihdam sağlaması bekleniyor.

Kartal'ın yeni buluşma noktası olacak olan İstmarina Kartal'ın yılda 12-14 milyon kişiye ev sahipliği yapması planlanıyor.

Seçkin markaların yanı sıra Denizüstü AVM deneyimi de sunan İstmarina'da Avşar Sineması,...