26 / 04 / 2024

İstmarina nerede

İstmarina nerede

DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek hasılat birincisi oldu.

İstMarina Ekim ayının hasılat birincisi oldu!

Gayrimenkul sektöründe değişik projelere imza atan DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek ekim ayının hasılat birincisi oldu.

İstMarina, Ekim'de 324 bin 827 lira gelir elde etti!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından olan DAP Yapı, Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rapor kapsamında DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, ekim ayının şampiyonu oldu.

DAP Yapı en çok satışını İstmarina ile yaptı!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı"satış raporunda Ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre, DAP Yapı'nın Kartal'daki projesi İstmarina, Ekim ayının şampiyonu oldu.

İstMarina'nın ticari ofisleri ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO iş birliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep topluyor. 40 ile 75 metrekare arasındaki ticari ünitelerin metrekaresi 6 bin 800 liradan satışa sunuluyor.

Kartal İstmarina satış ofisi telefon!

Toplam 1.424 adet dairenin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Kartal İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

İstmarina Kartal fiyatları!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede 1.424 adet daire yer alıyor. İstmarina Kartal fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

Dap Yapı İstmarina satış ofisi!

Toplam 1.424 adet daire ve 100 adet bağımsız birimin bulunduğu proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Dap Yapı İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

İstmarina Ofisleri fiyat!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen proje 62 bin 75 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İstmarina Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

Kartal İstmarina iletişim bilgileri!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede ticari üniteler 40 metrekareden başlıyor.Kartal İstmarina iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

İstMarina çevre yollara bağlandı!

DAP Holding'in'karma yaşam projesi' olarak tanımladığı ve İstanbul Kartal'da inşaatını yürüttüğü İstMarina'da satışların yüzde 86'sı tamamlandı. Projede bin 463 ünite bulunuyor.

İstMarina'da 1463 ünitenin yüzde 86'sı satıldı!

DAPYapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina'dan Ramazan ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız tatil hediye ediyor. İstMarina'da 1463 ünitenin yüzde 86'sını satıldı.

İstmarina’da: anneler gününe özel Işın Karaca konseri!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen İstmarina projesi toplam 62 bin 75 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İstmarina'da 10 Mayıs'da anneler gününe özel Işın Karaca konseri düzenleniyor.

Dap Yapı İstMarina'da bahar kampanyası devam ediyor!

DAP Yapı'nın, Kartal'da hayata geçirdiği Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina'nın sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyasına imza atıyor.

Kartal İstmarina Ofisleri nerede?

İstmarina Kartal'da ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 800 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Kartal İstmarina Ofisleri nerede?

DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan İstmarina'da ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 75 metrekare arasında değişiyor. Peki DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstmarina Evleri 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

İstmarina Evleri nerede?

1.424 daireden oluşan İstmarina Evleri 5 blok ile yükseliyor. Dap Yapı imzası taşıyan projenin teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak planlanıyor. Peki İstmarina Evleri nerede?

İstmarina Kartal nerede?

İstmarina Kartal nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen İstmarina Kartal projesinde teslimlerin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor...

İstmarina nerede yer alıyor?

İstmarina projesindeki dairelerin fiyatları 305 bin 929 TL ile 5 milyon 239 bin TL arasında değişiyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek. Peki İstmarina nerede yer alıyor?

İstmarina projesi nerede?

İçerisinde katları 31 ila 38 arasında değişen 5 blok bulunan İstmarina projesi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde cevabı veriliyor. Proje, DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor...

İstmarina Kartal nerede?

Arsa alanı 62 bin 75 metrekare olarak belirlenen İstmarina Kartal nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde cevabı veriliyor. Projede yer alan konutların alanları 37 ile 456 metrekare arasında değişiyor...

Dap Yapı İstmarina Kartal nerede?

Dap Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal2da inşa edilen ve içinde cami, rezidans, marina, okul, ofis, otel ve hastane alanları bulunan Dap Yapı İstmarina Kartal nerede?

İstmarina Kartal nerede?

İstanbul Kartal'da Dap Yapı imzası ile inşa edilecek olan İstmarina Kartal nerede yer alıyor sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Lansmanının bugün yapıldığı proje, karma proje olarak yükseliyor.

Pashadora Bayrampaşa nerede? İletişim ve ulaşım bilgileri!

Pashadora Bayrampaşa nerede , iletişim, ulaşım, adres, telefon ve proje detayları ile ilgili tüm bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mall of İstanbul İkitelli nerede?

Mall of İstanbul İkitelli nerede , adres, iletişim, telefon ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Mahal Palace Armutlu nerede?

Yalova Armutlu Fıstıklı Köyü'nde hayata geçirilen Mahal Palas projesinin satış süreci devam ediyor. Mahal palace armutlu nerede, nasıl gidilir ve konum bilgileri haberimizde bulunuyor

İstmarina nerede Haberi

İstmarina nerede

DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek hasılat birincisi oldu. Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre; DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina projesi ekim ayının şampiyonu oldu. 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen İstMarina projesi hasılat birincisi oldu. 


Uluslararası ödül aldı

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı- Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, "İstMarina sadece İstanbul'un değil, elde ettiği uluslararası ödüller ile dünyada ses getiren bir proje oldu. Projemizin bu denli ilgi görmesi bizi şaşırtmıyor. DAP Yapı olarak hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer katan eserler üretmeye devam edeceğiz" dedi. 


Yeni...