29 / 03 / 2024

İstMarina Ofis nerede

İstMarina Ofis nerede

İstanbul Kartal'da Dap Yapı'nın hayata geçirdiği İstMarina ofisler için ön talep dönemi başladı. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.

İstMarina ofis ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

İstMarina Ofis lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuyor!

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı İstMarina Ofis’te deniz ve adalar manzaralı ofisler bölgenin en prestijli ofisleri olmaya aday gösteriliyor.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

İstanbul'da en yüksek ofis kirası nerede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2019 Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü yer oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 33 ABD Doları /metrekare /ay olduğu gözlendi...

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis yer alıyor. Peki Nirvana Güneşli nerede?

Torkam E5 nerede?

234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkandan meydana gelen Torkam E5 projesi "Güçlü konum sağlam yatırım" sloganıyla tanıtılıyor. Peki Torkam E5 nerede?

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?

Avend Çayyolu nerede?

113 daire, 15 ofis ve 16 mağazadan meydana gelen Avend Çayyolu projesi, Rast Grup tarafından inşa ediliyor. Peki, Avend Çayyolu nerede?

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Kayabaşı Kuzey Yakası Ticarileri nerede?

Ofis ve dükkanlardan oluşan Kuzey Yakası Ticarileri Kayaşehir'de ön talep toplanıyor. Peki Kayabaşı Kuzey Yakası Ticarileri nerede?

İstMarina Ofis nerede Haberi

İstMarina Ofis nerede

İstanbul Kartal'da  Dap Yapı'nın hayata geçirdiği İstMarina ofisler için ön talep  dönemi başladı. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.  Konut, okul, hastane, AVM, özel okul ve hastanenin yer alacağı karma kullanılan projedeki ticari ünitelerin büyüklüğü 40-75 metrekare arasında değişiyor. Kartal sahilde konumlanan projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin 800 TL'den başlıyor. Ön talep döneminde avantajlı fiyatlardan yararlananların kazançlı çıkacağım belirten Dap Holding Başkam Ziya Yılmaz, "Kartal, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Çanakkale ile İzmit Körfez Geçiş Köprüleri ve İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Tren hattının tam ortasmda yer alıyor. Bu doğrultuda bölgede gayrimenkul sektörü için alün bir çember oluşuyor" dedi. İstMarina Ofis'de havaalanı, deniz otobüsü, metro,...