19 / 04 / 2024

İstmarina projesi

İstmarina projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstmarina projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstmarina'da teslimler başlıyor!

Daire alanlarının 34 metrekare ile 720 metrekare arasında değiştiği Kartal İstmarina'da yaşam başlıyor. 

İstMarina Ekim ayının gelir şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rapor kapsamında DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen projesi ekim ayının şampiyonu oldu.

Emlak Konut GYO İstmarina projesindeki gelirini yükseltti!

İstmarina'da Emlak Konut GYO'nun alacağı miktar 534 milyon liradan 672.3 milyon liraya yükseldi. Emlak Konut GYO, Kartal'da inşa edilmekte olan İstmarina projesindeki gelirini yükseltti.

İstmarina projesinin özel eğitim ve sağlık tesisleri ihaleye çıkacak!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen İstmarina projesinin özel eğitim tesisi ve özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor. İhalesi 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kartal İstmarina satış ofisi telefon!

Toplam 1.424 adet dairenin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Kartal İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

İstmarina Kartal fiyatları!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede 1.424 adet daire yer alıyor. İstmarina Kartal fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

Dap Yapı İstmarina satış ofisi!

Toplam 1.424 adet daire ve 100 adet bağımsız birimin bulunduğu proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Dap Yapı İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Kartal İstmarina Ofisleri nerede?

İstmarina Kartal'da ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 800 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Kartal İstmarina Ofisleri nerede?

İstmarina Ofisleri fiyat!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen proje 62 bin 75 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İstmarina Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

Kartal İstmarina iletişim bilgileri!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede ticari üniteler 40 metrekareden başlıyor.Kartal İstmarina iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

İstmarina'da banka kredisiz 40 ay vade fırsatı!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği ve Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi ödüllü bulunan İstMarina'nın sınırlı sayıda kalan daireleri için yeni bir kampanya başlattı.

Dünyanın en iyi projesi İstMarina satısta şampiyon!

GECEN ay International Property Awards tarafından 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen DAP Yapı'nın İstMarina projesi, Emlak Konut GYO bağımsız bölüm raporuna göre, gelir kaleminde en fazla satısı gerçeklesen proje oldu.

İstMarina’ya ‘dünyanın en iyi yapı projesi’ ödülü!

Kartal sahilinde yükselen İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014 - 2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

İstmarina projesi dünya finalinde birinci oldu!

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden de birincilikle döndü. DAPYapı, gayrimenkulün dünya kupasını kaldırmış oldu.

İstmarina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "İstmarina" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstmarina projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO İstmarina gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina projesi bünyesinde bulunan 1 adet bağımsız bölüm için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut İstmarina 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstmarina projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı...

İstmarina 19 bağımsız bölümün değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina Projesi 19 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı...

İstmarina 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstmarina projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstmarina değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstmarina projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstmarina Kartal güncel konut fiyatları 2017!

"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan İstmarina projesi Kartal İstmarina Rezidans projesi 32-39 katlı beş blok şeklinde yükseliyor.

İstmarina ödeme planı!

"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan İstmarina projesi 1.611 birimden meydana geliyor. İşte İstmarina ödeme planı...

Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat!

Toplam 1.611 birimden Dap Yapı İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat kampanyası başladı.

İstmarina projesi Haberi

İstmarina projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstmarina yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen İstmarina projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
"İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "İstmarina" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 Yıl Sonu  "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için