20 / 04 / 2024

işyeri elektrik aboneliği nasıl kapatılır

işyeri elektrik aboneliği nasıl kapatılır

Elektrik abonelik talebinin ilk elektrik enerjisi bağlantısı olması veya bağlantısı bulunan kullanım yerleri için olan abonelik başvuruları elektrik dağıtım firmasına yapılıyor. Peki, işyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri nelerdir?

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları başladı! Taksitli ve faizsiz arsa fırsatı için hemen başvurun!

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında arsa ve iş yeri başvuruları bugün başlıyor. Elektrik, su ve stabilize yol altyapıları tamamlanmış, imar planı yapılmış ve inşaat yapmaya hazır 1 milyon arsa ile 10 bin iş yeri için başvuru 7 Kasım tarihine kadar sürecek. İşte ayrıntılar...

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? Su aboneliği nasıl iptal edilir?

Taşınma ya da iş yeri değişikliği gibi çeşitli sebeplerle su aboneliğini iptal ettirmek isteyenler su aboneliği nasıl iptal edilir? Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

Su aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Su aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Yeni bir ev satın alanların, kiraya çıkacakların ya da iş yeri açacakların öncelikli olarak elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini açtırmaları gerekiyor. Peki, Su aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Su aboneliği ücreti 2022 ne kadar? İşte tüm detaylar...

Kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Elektrik aboneliği ücreti ve abonelik için gerekli evraklar, kiracıların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki, kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Gerekli belgeler nelerdir?

Kiracı su aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Neler gerekli?

Bir mesken ya da işyeri kiralamalarında, kiracının abonelikleri de üzerine alması gerekiyor. Bu abonelikler arasında su aboneliği yer alıyor. Peki, kiracı su aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Neler gerekli?

Taşınırken aboneliğini iptal ettirmeyenler dikkat!

Elektrik aboneliğini üzerine almadan usulsüz kullanan veya taşınırken aboneliğini iptal ettirmeyen yaklaşık 2 milyon tüketici, başkasının elektrik borcununu ödemek zorunda kalıyor.

Konut ve işyeri çatılarında elektrik üretilebilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Çatı ve cephe uygulamasının önünü açan birtakım düzenlemeler yapıldı. Bundan sonra hem konutlarımız hem iş yerlerimiz çatılarını elektrik üretmek için kullanabilecekler" diye açıklamalar yaptı. 

Çedaş'tan imar barışından yararlananlara abonelik kolaylığı!

Sivas, Tokat ve Yozgat'ta, Yapı Kayıt Belgesi alan elektrik tüketicilerinin CK Enerji Çamlıbel Elektrik ile perakende satış sözleşmesi yaparak elektrik aboneliği işlemlerini gerçekleştirebilecekleri dile getirdi. 

Kaçak binaların aboneliği kaosa neden oldu!

Uzun zamanadır beklenen "Kaçak binaya kentsel dönüşüme girme şartı ile elektrik-doğalgaz-su aboneliği" resmi ve tüzel kurumlar ile belediyeler arasında "yönetmelikteki yasal boşluklar" nedeni ile kaosa neden oldu.

İşyeri su aboneliği ücreti 2016!

İstanbul'da su aboneliği işlemleri İSKİ'de yapılıyor. Abonelik için gerekli belgeler ile başvuru yapılması ve su aboneliği ücretinin de ödenmesi gerekiyor. İşte işyeri su aboneliği ücreti 2016..

Ev sahibi elektrik aboneliği işlemleri!

Yeni bir ev satın alan kimselerin yapmaları gereken işler arasında aboneliklerin alınması da yer alıyor. Alınacak aboneliklerin başında elektrik, su ve doğalgaz geliyor. Peki, ev sahibi elektrik aboneliği işlemleri nelerdir?

işyeri elektrik aboneliği nasıl kapatılır Haberi

işyeri elektrik aboneliği nasıl kapatılır

İşyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri!

Elektrik abonelik talebinin ilk elektrik enerjisi bağlantısı olması veya bağlantısı bulunan kullanım yerleri için olan abonelik başvurularına ilişkin başvuru dilekçesi ve gerekli belgelerin temin edilmesi gerekiyor.


Şahıslar için: Kimlik fotokopisi, ikametgah, daha önce kullanılan tesisat numarası, vergi kimlik numarası fotokopisi (aslı ile birlikte), vatandaşlık numarası, ev sahipleri için tapu kiracılar için kira kontratının fotokopisi aslı ile birlikte. 


İşyerleri için: Tapu veya kira kontratı, vergi levhası, kimlik fotokopisi, daha önce kullanılan tesisat numarası, ikametgahı, şirketler için imza sirküleri, ticaret odası faaliyet belgesi ve kaşe istenen belgelerdir.


İşyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri..

İşyeri elektrik aboneliği iptali için; Abonenin ya da vekilinin, tüzel kişiliklerde yetkilinin yazılı başvurusu ve nüfus cüzdan fotokopisi ile en yakın hizmet noktasına başvurması gerekiyor.


Bunun yanı sıra, kiraya verdiğiniz...