26 / 04 / 2024

italya Benetton

italya Benetton

Dünyanın önde gelen hazır giyim firmalarından İtalyan Benetton, Türkiye'de bir emlak yatırım ve inşaat şirketi kurdu.

Renklerden ilham alan United Colors of Benetton'da yüzde 50 indirim. İşte 19 Eylül 2022 Benetton fiyat listesi

United Colors of Benetton sezon sonu ürünlerde yüzde 50’yi bulan indirim kampanyası başlattı. Ürünlere tr.benetton.com adresinden ulaşmak mümkün. İşte United Colors of Benetton indirimli fiyatları

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

İtalya'da 5 katlı bina çöktü!

İtalya'nın Napoli kentinin Torre Annunziata kasabasında 5 katlı bir bina çöktü. Yetkililer, bina yıkıntıları arasından 6 ya da 7 kişinin kurtulabileceğini söylüyor.

İtalya tarihi binalarını satıyor!

İtalya Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı, Facebook sayfasında yayınladığı ilanla ülkedeki bazı kaleleri, çiftlikleri ve tarihi binaları ücretsiz olarak dağıtacağını belirtti.

İtalya Bormida'ya taşınan herkese 2 bin Euro!

İtalya Bormida Belediye Başkanı Daniele Galliano, beldenin nüfus sayısının 400'ün altına düşmesi üzerine buraya taşınanlara 2 bin Euro vereceklerini duyurdu.

İtalya Bormida'ya taşınanlara 2 bin euro ödenecek!

İtalya'da nufüs kaybı yaşayan Bormida kentinin 'hayalet kenti' olmasının önüne geçmek için çalışmalar başladı. Bölgeye yerleşeceklere 2000 euro ödenmesi planlanıyor.

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.

Türk mermercilere İtalya'dan uyarı!

İtalya Mermer Makineleri Üreticileri Konfederasyonu Başkanı Marabelli, ''Türk mermer ihracatçılarının uyguladığı düşük fiyat politikası nedeniyle üretim durma noktasına gelebilir'' açıklamasında bulundu.

Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konumda!

MADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Efendioğlu,"Otomasyona yöneliyoruz çünkü hızlanan rekabet ortamında artık fiyat bakımından da rekabet var. Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konuma ulaştı" diye konuştu.

İtalya’da evsiz insan sayısının 100 bine çıkma riski var!

İtalya’nın orta kesiminde gerçekleşen şiddetli depremin ardından, evsiz ve bakıma muhtaç insan sayısının 100 bini bulma riski olduğu bildirildi.

İtalya'da gençlerin aileyle yaşama oranı yüzde 6 arttı!

Avrupa Komisyonu'nun istatistik kurumu Eurostat tarafından 2015 verilerinin analiz edilmesiyle hazırlanan rapora göre, Slovakya, İtalya ve Malta, anne-babalarıyla yaşayan genç yetişkin oranının en yüksek olduğu AB ülkeleri.

Tecnımont Cıvıl Constructıon S.P.A. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Tecnımont Cıvıl Constructıon S.P.A. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile 3. Levent’te açıldı.

Orka Holding, İtalya’da 9 günde 9 mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma hedefine emin adımlarla yaklaşıyor.

italya Benetton Haberi

italya Benetton

Benetton International ve Benetton Real Estate ortaklığında kurulan ve Benetton'un faaliyet gösterdiği diğer bazı ülkelerde de örnekleri görülen şirketin amaçları arasında Türkiye'de her türlü gayrimenkul yatırım projelerini gerçekleştirmek gösterildi.
Benetton Türkiye Genel Müdürü Zeynep Selgur, konuyla ilgili Milliyet'e yaptığı açıklamada, "Benetton İstanbul Real Estate Emlak Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Benetton Grubu'nun gayrimenkul şirketinin dünyada Hollanda, Lüksemburg, Avusturya, Portekiz, Rusya, Belçika, Litvanya, Kazakistan, Ukrayna, İspanya ve Fransa örneklerinde olduğu gibi Türkiye'de de potansiyel gayrimenkul fırsatlarını değerlendirmek maksadıyla kurmuş olduğu bir şirkettir"...