20 / 04 / 2024

italya yüzen daire

italya yüzen daire

Ürettiği mini yatlarla gündeme gelen İtalyan şirket Jet Capsule, şimdi de yüzen daireler için harekete geçti.

Yüzen marketler 7-24 iş başında! İstediğiniz ayağınıza geliyor! İşte 5 ağustos 2022 fiyat listesi

Perakende şirketleri denizde de hizmet vermeye başladı. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yüzen market sayısında artış yaşandı. Peki yüzen markette perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ağustos 022 fiyat listesi...

Son yılların popüler konut trendi: Yüzen ev! 

Özgür yaşam sevenlerin tercih ettiği konut tipi olan yüzen evler son yıllarda en çok tercih edilen evlerden biri oldu. Peki, yüzen evler nasıl inşa ediliyor? Yüzen evler dayanıklı mı? İşte detaylar...

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Erzurum'un yüzen adalarına turizm yatırımı!

Erzurum'un Tortum ilçesindeki Zökün Gölü'nde bulunan yüzen adalar turizme kazandırılıyor...

Yüzen evler mi yüzen hayaller mi?

Yüzen evlerin bulunduğu, insanların timsahları evlreinde beslediği, dünyanın en büyük taşkın su yatağı olan Kamboçya Tonle Sap Gölü'nün hayran bırakan hikayesini biliyor musunuz?

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

İstanbul Boğazı'na yüzen sahneler geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım'ın kültür-sanat projeleri kapsamında İstanbul Boğazı'nda iki adet yüzen platform yapılacağı belirtildi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları!

Toplam 739 daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire alanları 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları...

italya yüzen daire Haberi

italya yüzen daire

Daha önce farklı tasarımlarla ürettiği mini yatlar ile gündeme gelen İtalyan şirket Jet Capsule, şimdi de yüzen daireler için harekete geçti.


2018 yılında denize indirilmesi beklenen ve ‘UFO 2.0’ adı verilen bu yatlar adeta bir adayı andırıyor. 3 katlı yatların fiyatı ise 200 bin dolar.



İçerisinde 4 adet yatak odası bulunan yüzen dairelerin kendi enerjisini de üretmesi planlanıyor. Bu yatlarda elektrik güneş panelleri ile sağlanacak.



İtalyan yat üreticisi Jet Capsule tarafından geliştirilen ‘UFO 2.0’ yüzen daire



UFO 2.0’de deniz seviyesinin altındaki odanın camından balıkları izlemek mümkün olacak.



Yeni yatlar toplam 3 kattan oluşacak.



UFO 2.0’nin yapımında karbon elyaf ve fiberglas kullanılacak



Firma UFO 2.0’yi helikopterle teslim etmeyi planlıyor



Bu yatlar lüks bir ev ya da sıradışı bir restoran olarak da...