25 / 04 / 2024

İtalyan devi Moroso 60. yılını kutluyor

İtalyan devi Moroso 60. yılını kutluyor

Geçmişten günümüze İtalyan mobilya devi ile 60 yıl… Dünyaca ünlü İtalyan markası Moroso’nun 60. yılı, ‘Metamorphosis’ isimli sergi ve etkinliklerle dünyanın dört bir yanında ilgiyle kutlanıyor.

Emlak devi için karamsar rapor geldi: Senelerce bekleyecekler!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard Poor's, Çin'in emlak devi Evergrande alacaklılarının senelerce bekleyebileceğini kaydetti. Söz konusu raporda, küçük ödemelerin bile uzun süreceğine değinildi.

Bitcoin devi resmen iflas etti!

Kripto para sektörünün devlerinden biri olan Stabilcoin TerraUSD'nin yaratıcısı Terraform Labs iflas ettiği kaydedildi. Bitcoin devi, Amerika Birleşik Devletleri'nde iflas başvurusunda bulunduğu belirtildi. Binlerce yatırımcıyı ilgilendiren bu olay, piyasada büyük yankı uyandırdı.

Borç krizindeki emlak devi Evergrande'de üst düzey yönetici gözaltına alındı!

Borç krizindeki inşaat ve emlak devi Evergrande'nin elektrikli araç üreticisi Evergrande NEV'in Başkan Yardımcısı Liu gözaltına alındı. Yöneticinin "yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu" şüphesiyle soruşturulduğu belirtildi.

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Çinli otomobil devi Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatı

Çinli otomobil devi BYD, eylül ayında gerçekleştirdiği marka tanıtımının ardından Türkiye'deki ilk modeli olan BYD ATTO 3'ü satışa sundu. İşte BYD ATTO 3 satış fiyatı ve özellikleri...

Alman süpermarket devi top attı! 5 bin çalışanın kaderi belirsiz

Almanya'da süpermarket devi Real GmbH iflasını açıkladı. 62 şubesi bulunan market zincirinde 5 bin çalışana ne olacağı ise henüz belli değil. İşte tüm detaylar...

İtalya’nın dev kuruluşu 2 Türk şirketini birden satın alacak!

Türkiye, denizcilik alanında önemli yatırımlar, satın almalar ve ortaklıklara sahne olmaya başladı. Bu zincire son katılan ise İtalyan devi Savino Del Bene S.p.A. ve bağlı iştiraki SDB Benelux S.A. oldu.

Dünyaca ünlü emlak devi iflas mahkemesine başvuru yaptı!

İki yıl önce temerrüde düşen ve ülkedeki emlak borç krizini hızlandıran emlak devi China Evergrande, ABD'de iflas mahkemesinde alacaklılardan korunma başvurusunda bulundu.

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

İtalyan devi Moroso 60. yılını kutluyor Haberi

İtalyan devi Moroso 60. yılını kutluyor

Moroso’nun İstanbul’daki tek temsilcisi olan Haaz, Kasım ayında Moroso’nun 60. yılını kutluyor. Markanın 60. yılına özel hazırlanan yepyeni mobilyalar Haaz’da tasarım düşkünlerinin beğenisine sunuluyor. 1952 yılından bu yana İtalya’nın Udine şehrinde kaliteli ve çevre duyarlılığı sertifikalı mobilyalar üreten ünlü İtalyan mobilya devi Moroso, dünyanın en tanınmış tasarımcılarından Ron Arad, Patricia Urquiola, Ross Lovegrove, Konstantin Grcic, Alfredo Haberli, Marcel Wanders, Tokujin Yoshioka, Nendo ve Ayşe Birsel isimlerle çalışarak, tüketicinin yaşam stilini, ihtiyaçlarını ve alanları efektif kullanma biçimini dikkate almasıyla tanınıyor. Markanın yaratıcısının kızı ve aynı zamanda Moroso’nun kreatif direktörü Patrizia Moroso ve tasarım direktörü Patricia Urquiola tarafından 60. yıl kutlamaları için özel hazırlanan ‘Metamorphosis’ isimli sergi ve etkinlikler, 2012 yılının Nisan ayından beri ilgiyle takip ediliyor. İlk olarak Nisan 2012’de...