16 / 04 / 2024

İtalyan Koleji kayıtları

İtalyan Koleji kayıtları

Şişli'de Şişli Bilimsel Eğitim Kurumları tarafından hayata geçirilen İtalyan Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak. Ön kayıtların sürdüğü kolejin kapasitesi 500 öğrenci ile sınırlı...

Özel okullardan 'erken kayıt dönemi başladı' mesajı velileri şoke etti! Her şey planlamış, gelen mesaj değil zam...

2024-2025 öğretim yılı için özel okullarda erken kayıtlar başladı. Özel okullar ''erken kayıt dönemi başladı'' mesajı atmaya başlarken veliler gelen mesajlar karşısında şoke oldu. 

Yapı Denetim Birliği açıkladı; Sektörde, inşaat demiri izleme sistemi kayıtları ihmal edilmemeli

Yapı Denetim Birliği tarafından yapılan açıklamada, yapı denetim sektöründe yer alan tüm paydaşların, İnşaat Demiri İzleme Sistemi’nde kayıt yaptırmaları ve bu konuyu ihmal etmemeleri kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Çiftçiler dikkat! Sakın kaçırmayın: Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurular yarın başlıyor!

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlar yarın resmen başlıyor. Peki ÇKS kaydı nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Bir yerin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? Tapu kayıtları herkese açık mı?

Tapu bilgileri her vatandaşın merakla araştırdığı konulardan biridir. Özellikle tapu kayıtlarına erişim noktasında çok soru gelmektedir. Peki “Tapu kayıtları herkese açık mı?” İşte detaylar!

Tapu sorgulama! Ölen kişinin eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu kaydı sorgulaması, miras paylaşımı konusunda bilinen işlemlerden biridir. Peki ölen kişinin kayıtlarına nasıl ulaşılır? İşte detaylar!

Eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu işlemleri sırasında eski bir tapuya ulaşılmak gerekebilir. Bu durumda vatandaşlar eski tapu kayıtları nasıl bulunur? sorusu yanıtlanmayı bekleyen sorulardandır.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31739 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31658 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı!

Son zamanların gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan 1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı...

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31559 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

3 maddede site yönetimlerinde zorunlu kayıtlar/defterler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "3 maddede site yönetimlerinde zorunlu kayıtlar/defterler" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İtalyan Koleji kayıtları Haberi

İtalyan Koleji kayıtları

Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yer alan İtalyan Koleji, kapılarını 2014-2015 eğitim öğretim döneminde açacak. Şişli İtalyan Koleji, Şişli Bilimsel Eğitim Kurumları tarafından hayata geçiriliyor. 



Şişli İtalyan Koleji'nin kontenjanı yeni sezonu için anaokul, ilkokul ve ortaokulda 500 öğrenci ile sınırlı. Tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları başlayan Şişli İtalyan Koleji'nin tanıtımları Tepebaşı'nda Roma Kulübü'nde yer alan satış ofisinden yürütülüyor. 




Öğrencilerine İngilizce ve İtalyanca eğitim verecek olan Şişli İtalyan Koleji'nin toplam kapalı alanı 3 bin 200 metrekare. 1.000 metrekarelik açık alana sahip Şişli İtalyan Koleji, 7 katlı tasarlandı. 




27 derslikten oluşan Şişli İtalyan Koleji'nde bilim laboratuvarı, kapalı spor salonu,  kütüphane, seramik atölyesi yer alıyor. 




Şişli İtalyan Koleji'nde aynı zamanda İtalyan aşçı ve diyetisyenler tarafından hazırlanan menülerin olduğu yemekhane, interaktif donanımlı sınıflar ve küratörlerin...