24 / 04 / 2024

İtalyan Koleji ön kayıt

İtalyan Koleji ön kayıt

Şişli'de Şişli Bilimsel Eğitim Kurumları tarafından hayata geçirilen İtalyan Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak. Ön kayıtların sürdüğü kolejin kapasitesi 500 öğrenci ile sınırlı...

Modada italyan ekolünün temsilcisi Bambi'de yaz sonu indirimleri zamanı! İşte 20 Eylül 2022 Bambi fiyat listesi!

İtalyan ekolünü Türk tüketicileri ile buluşturan Bambi ayakkabı, yaz ürünlerinde sepette yüzde 15’e varan indirim uyguluyor. Bambiayakkabi.com.tr adresi üzerinde uygulanan kampanyaya sandaletten terliğe, spor ayakkabıdan stilettoya bir çok ürün dahil edildi. İşte Bambi fiyat listesi

Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Doğa Koleji'nde okuyan kızı Hira ile alışveriş yaparken görüntülendi. Akalın, ''Doğa Koleji'nde sorun var. Biliyorsunuz, öğretmenlerin paralarını vermiyorlar. Biz de bu gidişle bir iki arkadaşımızla aşağıdaki odayı sınıf yapacağız'' dedi. 

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili açıklamanın ertelenmesi protesto edildi!

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili açıklamanın ertelenmesi çocukları Doğa Koleji'nde eğitim gören veliler tarafından protesto edildi. 

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi!

Kira ödemesindeki iki aylık gecikme nedeniyle boşaltılmasına karar verilen Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Sirpi Muralto Pisa: Bir İtalyan klasiği!

HannaHome’un temsilcisi olduğu İtalyan Sirpi markasının “Muralto Pisa” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan şıklığını evinize taşıyor.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Eataly, ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor!

İtalyan mutfağının Türkiye’deki temsilcisi Eataly, İstanbul Zorlu Center’dan sonra ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor. Dünyada 30 şubesi bulunan restoran zinciri 2013 yılında Türkiye pazarına girdi.

Çiftçi Towers'ın 33. katında ilk davet yapıldı!

İstanbul’un en yeni cazibe merkezi Çiftçi Towers, İngiliz ve İtalyan mimarların tasarladığı yüksek kaliteli konseptiyle, prestijli bir yaşam için hazırlanıyor.

İstanbul Üniversitesi’nin Roma'daki daireleri lojman mı oldu?

İstanbul Üniversitesi’ne Türk öğrencilerin kalması için İtalyan vatandaşın bağışladığı Roma’daki 3 daire, büyükelçilik lojmanı oldu. Diğer bağışlanan para mücevher, tablolar da ortada yok.

Tasarımcı Ettore Giordano, Sivas’ta öğrencilerle buluştu!

17 ödüle layık görülen İtalyan ISVEA’nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, İtalyan tasarım kültürünü Sivas'ta hem sektör profesyonellerine hem de öğrencilere anlatma fırsatı buldu.

Eagle Residence'ın banyolarına ISVEA imzası!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, yeni konut projelerine adını yazdırmaya devam ediyor. Selimoğlu Group’un Kartal’da yükselen Eagle Residence projesinin banyolarında İtalyan ISVEA’nın imzası bulunuyor.

İtalyan Koleji ön kayıt Haberi

İtalyan Koleji ön kayıt

Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yer alan İtalyan Koleji, kapılarını 2014-2015 eğitim öğretim döneminde açacak. Şişli İtalyan Koleji, Şişli Bilimsel Eğitim Kurumları tarafından hayata geçiriliyor. 



Şişli İtalyan Koleji'nin kontenjanı yeni sezonu için anaokul, ilkokul ve ortaokulda 500 öğrenci ile sınırlı. Tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları başlayan Şişli İtalyan Koleji'nin tanıtımları Tepebaşı'nda Roma Kulübü'nde yer alan satış ofisinden yürütülüyor. 




Öğrencilerine İngilizce ve İtalyanca eğitim verecek olan Şişli İtalyan Koleji'nin toplam kapalı alanı 3 bin 200 metrekare. 1.000 metrekarelik açık alana sahip Şişli İtalyan Koleji, 7 katlı tasarlandı. 




27 derslikten oluşan Şişli İtalyan Koleji'nde bilim laboratuvarı, kapalı spor salonu,  kütüphane, seramik atölyesi yer alıyor. 




Şişli İtalyan Koleji'nde aynı zamanda İtalyan aşçı ve diyetisyenler tarafından hazırlanan menülerin olduğu yemekhane, interaktif donanımlı sınıflar ve küratörlerin...