18 / 04 / 2024

italyan snaidero firması

italyan snaidero firması

Hazır mutfak sektöründe yarım asırdan fazla süredir hizmet veren ve tasarımlarıyla Avrupa'nın bir numaralı mutfak üreticisi haline gelen İtalyan Snaidero firması; toplam 18 mutfak modelini Kalamış ve Levent'teki showroom'larında Türk müşterilerinin beğeni

Demet Akalın mobilya firmasının yüzü oldu!

Şarkıcı Demet Akalın, zincir bir mobilya firmasının yüzü oldu. Akalın, magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre bu film için 650 bin lira alacak.

Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti.

Nilüfer'de inşaat firmasının şantiyesinde yangın: 1 ölü, 2 yaralı!

Bursa'da bir inşaat firmasının şantiyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yangın sebebiyle aksayan metro seferleri, söndürme çalışmalarının ardından normale döndü.

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

İş GYO danışman firmasını seçiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO'nun danışman firması seçimine başlaması bildirisi yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO Yapı Denetim Firması sözleşmesinin feshi davası!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi davasının gelişmelerini paylaştı.

Irak'ta Türk inşaat firmasının tamamladığı hastane açıldı!

Irak'ın Babil vilayetinde Türk inşaat firması tarafından yapımı tamamlanan 600 yataklı eğitim hastanesi hizmete açıldı.

Konutta KDV indirimini inşaat firması yöneticileri yorumladı!

İnşaat firması yöneticileri konutta KDV indirimine dair görüşlerini paylaştı. Sektör temsilcileri indirimin satışları etkileyeceğini düşünüyor.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

Bayburt Group, dünyanın en büyük 200. müteahhit firması oldu!

Bayburt Group, uluslararası inşaat dergisi ENR tarafından her yıl açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 40 Türk firmasıyla yer aldı. Bayburt Group dünya sıramasında 200. oldu.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor!

Aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi firması LAMP 83, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticilerinden Goccia’nın, dış mekan aydınlatma ürünleriyle bahçe ve giriş alanlarında fark yaratıyor.

AE Arma-Elektropanç, Orta Doğu’nun en büyük 5. müteahhit firması!

AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Teknik Müteahhitlik Firması” listesinde beşinci sırada yer aldı.

italyan snaidero firması Haberi

italyan snaidero firması

Estetik değeri yüksek deri görünümlü mutfak modellerinden; işlevsel yanı yüksek özürlüler için tasarlanmış modellere kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan Snaidero'nun hedef kitlesi ise 2.500 eurodan 100.000 euroya kadar değişen fiyat aralığıyla; tasarım ve kaliteden vazgeçmeyen mutfak alıcıları. Dekorasyonda klasik çizgileri tercih edenler için "geleneksel" seride geçmişin çizgileri günümüzün teknolojisiyle yeniden yorumlanıyor. Mutfağının sıcak atmosferini ön plana çıkarmayı tercih edenler için "Romantik" seride soft detaylar kullanılarak modern ortamlar yaratılıyor. Teknoloji ve tasarım trendlerinin takipçileri için "Çağdaş" seride ise en yenilikçi formlar çekici mutfaklara dönüşüyor. Ferrari, Maserati gibi markaların otomobil tasarımlarını yapan Pininfarina; tasarım yarışmalarından sayısız ödüle sahip Lucci ve Orlandini gibi dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan modeller özellikle exclusive mutfak kullanıcıları düşünülerek üretiliyor. En son Toskana Villaları, Canan...