28 / 03 / 2024

ithal granit red balmoral

ithal granit red balmoral

Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç, birçok kamu kurumunda radyasyon yayan ithal granitlerin kullanıldığını belirtti

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Baltacı tarafından kuruldu.

'İnşaatta çalışacak usta ithal edilmeli!'

İMKON Denetim Kurulu Üyesi Şaban Topal, inşaatta çalışacak işçi eksikliğine dikkat çekerek ithal usta önerisinde bulundu. 

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

İnşaat sektöründe ithal işçi krizi: 'Amaç işçileri birbirine kırdırmak'!

Türkiye'de inşaat projelerinde çalışacak işçi bulmak neredeyse imkansız bir hal aldı. Bu soruna çözüm bulmak isteyen sektör temsilcileri ithal işçi tavsiyesinde bulunurken Dev Yapı-İş'in sert yanıt gecikmedi.

İnşaat sektöründe derin kriz: 2 bin TL'ye işçi yok, ithal işçi getirilebilir! 

Türkiye'de inşaatlarda çalışacak işçi sorunu patlak verdi. Sektör temsilcileri eleman sıkıntısının depremlerinin ardından arttığını belirtti. Yine sektör temsilcileri böyle giderse yurt dışından ithal iş gücü getirmek zorunda kalacaklarını belirtti...

Ceviz piyasası hareketlendi! Kabuklu ceviz, ithal ince kabuk ve ceviz içi ne kadar? 2023 Serbest piyasada ceviz fiyatı..

Ceviz hasadının başlamasıyla birlikte üreticiler serbest piyasada ceviz fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, Kabuklu ceviz, ceviz içi, ithal ince kabuk ceviz ne kadar? İşte detaylar...

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

A101’den karyola yatak seti 1.790 TL’ye, ultra granit tava 229 TL’ye, çelik kettle 239 TL’ye düştü!

A101, düğmeye bastı ve büyük indirim kampanyasını başlattı. Bu kapsamda, 27 Temmuz 2023’te karyola yatak seti 1.790 TL’ye, ultra granit tava 229 TL’ye, çelik kettle 239 TL’ye düştü. İşte 28 Temmuz Cuma A101 fiyat listesi...

A101’den koltuk takımı 6.990 TL’ye, Taç granit derin tencere 329 TL’ye, 40’lık mangal 139 TL’ye düştü!

A101’'in başlattığı indirim kampanyasının yarın sona ereceğini duyurdu. Bu kapsamda, 27 Temmuz 2023’te koltuk takımı 6.990 TL’ye, Taç granit derin tencere 329 TL’ye, 40’lık mangal 139 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Temmuz...

Et Süt Kurumu Polonya’dan sığır eti ithal edecek! Kilosu 195 liradan satılacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya’dan tır bazlı taze karkas sığır eti ithal edeceğini ve şarküteri ürünleri üreten firmalara satacağını açıkladı. İşte detaylar...

Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’nin fiyatı Hepsiburada’da resmen dibi gördü!

Hem retro modasını takip eden hem de kahve tiryakisi olanlara Hepsiburada ve Russell Hobbs’tan sevindirecek bir haber geldi. Hepsiburada, Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’ni 9 taksit ve alışveriş kredisi seçenekleriyle satışa çıkardı.

Aday Granit Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aday Granit Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

ithal granit red balmoral Haberi

ithal granit red balmoral


Yaydığı yüksek radyasyondan dolayı yurtdışında iç mekanda bile kullanılmayan ithal granit red balmoral, Türkiye'de hastanelerde dahil tüm kamu kurumlarında kullanılıyor. 


Türkiye Atom Enerji Kurumu daha önce mermer varken kullanılmamalı önerisini yaptığı ve sigaradan daha zararlı olduğunu bilinen ithal granitler sektörde de gündeme gelmeye devam ediyor. 


Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç, uzun yıllardır yeni yapılan kamu kuruluşlarında yerli granit kullanılması için mücadele yürüttüğünü ifade ederken en önemli dayanaklarından birini de Türk mermerinin sağlık için en uygun ürünlerden biri olmasının oluşturduğuna işaret etti.



Yüzde 15 Akciğer kanserine neden oluyor


Şu anda neden hastane, adliye gibi kamu kurumlarında dünyanın radyasyon yayılımı açısından en zararlı doğaltaşı olan red balmoral kullanılıyor? 


Bu taş, nerede kullanılıyorsa çok zararlı. Taştaki radyasyon oranı, 'bekerel' adı verilen ölçü birimiyle belirleniyor. Taşın...