25 / 04 / 2024

İTO Yatırım one tower

İTO Yatırım one tower

Ankara- Büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen proje konutlar özellikle oturmak için konut arayan “mükemmeliyetçilerin” işini kolaylaştırdı. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik: "Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı" dedi...

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Volkswagen'in yatırımı, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Volkswagen'in (VW) Türkiye'ye yatırım yapacak olmasının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir" dedi.

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

Sakarya'daki 45 milyonluk yatırımın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Geyve’nin 33 mahallesine 45 milyon liralık dev bir yatırım yapıyoruz, bu yatırımın temelini 12 Nisan'da atacağız." dedi.

Sakarya'nın iki ilçesine 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projenin ilk hat montaj töreni gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu, ''Belediyemiz tarafından 30 milyonluk yatırım yapıldı. Şimdide 45 milyonluk çok büyük bir proje hayata geçiriliyor'' dedi.

57 trilyon dolarlık altyapı yatırımı yapılacak!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Dünyada 13 yılda 57 trilyon dolarlık altyapı yatırımı yapılacak. İnşaat şirketlerimiz, yeni başarı hikayeleri yazmak için fırsatları daha iyi kullanmalı” dedi.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü’ye 45 milyonluk yatırım!

Ferizli ve Söğütlü’ye yapılacak altyapı yatırımı için protokoller imzalandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Ferizli ve Söğütlü ilçelerimize 120 kilometrelik kanalizasyon ve 40 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edeceğiz.” dedi.

Sakarya'da 2016 altyapı ve içmesuyunda yatırım yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2009 – 2015 yılları arasında 400 milyonluk yatırımı hayata geçirdik. İçmesuyu arıtma tesisleri, kanalizasyon ve içmesuyu hatları inşa ettik" dedi

İzmir'de 30 ilçenin sorunları ve yatırım olanakları belirlendi!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir’in 30 ilçesini tek tek inceleyerek “İzmir İli İlçelerinin Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yatırım Olanakları” raporunu hazırladıklarını belirtti,

İTO Yatırım one tower Haberi

İTO Yatırım one tower

Ankara- Büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen proje konutlar özellikle oturmak için konut arayan “mükemmeliyetçilerin” işini kolaylaştırdı.


Konut sektörünün gösterdiği gelişim, ev almak isteyenlerin de bilinçlenmesini sağladı. Artık konut alanlar yalnızca oda sayısına, tesisata, güneş alıp almadığına değil, projelerin detaylarına da bakıyor.


Tamamlandığında Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower Kule Konut ve AVM Projesi’ni tercih edenlerin de projenin en ufak detaylarını dahi incelediği bildirildi.


“Başkent’in zirvesi”ni hayata geçiren İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, özellikle Ankara’nın çok sayıda bölgesinde yükselen proje konutların ev almak isteyenlerin karşısına birçok alternatif çıkardığını anlattı.


Bu kadar fazla alternatif arasında konut almak isteyenlerin seçim yapmakta daha çok zorlandığını bildiren Özçelik, “Ev almak başlı başına zor bir iştir. Her detayın en ince noktasına kadar incelenmesi gerekmekte. Ev...