20 / 04 / 2024

İTOKENT 2 nerede

İTOKENT 2 nerede

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi inşa edilecek. Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak.

Folkart'tan Urla Bademler'de 180 villalık proje!

Folkart, Urla Bademler'de satın aldığı ve kamuoyunda 'İTOKENT 2' arazisi olarak bilinen 202 bin 861 metrekarelik arazide 180 villa inşa edecek.

Folkart Urla Bademler nerede?

Folkart tarafından Urla'da 200 bin metrekare büyüklükteki ‘İTOKENT 2’ arazisinde Folkart Urla Bademler projesi inşa ediliyor. Projede 180 villa yer alıyor...

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.

İzmir İtokent 2 Bademler adres!

Urla -Bademler'de yer alan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. İzmir İtokent 2 Bademler adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

İtokent 2 Bademler nerede?

Ekrem Demirtaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. Peki İtokent 2 Bademler nerede?

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi geliyor!

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi inşa edilecek. Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak.

İtokent 2 projesi imarsız mı inşa ediliyor?

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından Urla Bademler’e inşa edilecek İTOKENT 2 Projesi imarsız mı inşa ediliyor?

TOKİ'de bu hafta 2 yeni kampanya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bu hafta, Konya Meram 2. etap ve Kütahya Tavşanlı'da alt gelir gurubuna yönelik inşa ettirdiği toplam 400 konutu satışa çıkarıyor

Duvarlar 2.5 milyon TL'ye etiketlerle renkleniyor

Türkiye'de son dönemdeki moda akımla beraber evlerin duvarlarını yılda 2.5 milyon TL'ye sticker'la (etiket) süslüyoruz.

Rüya Evler 2'de 118 bin 800 TL'ye!

Didim Akbük'te inşa edilen Rüya Evler 2 projesinde konutların fiyatları 174 bin TL'den başlıyor

Ali Ağaoğlu 2 arabayla geziyor

Gecelerde 2.5 milyon dolarlık Rolls Royse'uyla gezen Ali Ağaoğlu'na korumaları Bentley marka arabasıyla eşlik ediyor

Avrupa Konutları Atakent 2'de 170 bin 900 TL'ye!

Artaş Gün-Er ortak girişimi tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 2 projesi 22 Mayıs'ta satışa çıkıyor…

İTOKENT 2 nerede Haberi

İTOKENT 2 nerede

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Urla -Bademler'de yeni proje hazırlığında oluğunu belirtti. Proje İTOKENT projesinin devamı olarak İTOKENT 2 ismiyle tanıtılacak. Proje villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. 


202 bin 861 metrekare alanda hayata geçirilecek olan İTOKENT 2 projesi, Konak'a 30 kilometre, Urla ve Seferihisar'a 9 kilometre, havaalanına 30 kilometre mesafede yer alacak. İTOKENT 2 Bademler projesinde ortak yaşam alanları arasında kreş, çocuk parkı, dere kenarı yürüme yolları ve spor alanları mevcut. 


İzmir İTOKENT 2 projesinin ilk etabında 105 adet villa ile 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde toplam 110 adet rezidans ofis ve konut yer alacak. 









Web: http://itokent2bademler.com/tr/

Tel: 0232 464 15 33

Pınar...