26 / 04 / 2024

İttifak Holding 2023 ciro hedefi

İttifak Holding 2023 ciro hedefi

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, 10 yılda 5 kat büyüme hedefinde olduklarını söylerken, '5 milyar TL konsolide ciro ve 10 bin doğrudan çalışana sahi olmak istiyoruz' dedi...

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Sabancı Holding 2023 yılında kan kaybediyor!

Sabancı Holding, 2023 yılında kan kaydetti. 2023 yılının ilk çeyreğinde 6,09 milyar TL kar elde eden holding, geçen yıla göre yüzde 26 geriledi. İşte detaylar!

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Soytaş Foça'da teslimler Haziran 2023'te! 

Soytaş Holding imzasıyla İzmir Foça’da hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde konut teslimleri Haziran 2023'te gerçekleştirilecek. İşte Soytaş Foça ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

DAP Gayrimenkul’den 2023’te 5 yeni proje

DAP Gayrimenkul, 5 yeni projesine başlayacağını duyurdu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2023’te yeni yatırımlar içinde olacaklarını bildirdi.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese: Marketleri kapatıyoruz, gayrimenkule ağırlık veriyoruz!

İttifak Holding'in şirketi Adese, market işletmeciliğinden çıktığını duyurdu. Şirket, 14.12.2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması olarak yayınladı.

Adese tüm marketlerini kapatacak!

İttifak Holding'in şirketi Adese'nin gıda perakendeciliği iş kolundan çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Konya merkezli şirkete yakın kaynaklara göre personele de bildirilen bu kararla marketler bu ayın sonunda faaliyetini sona erdirecek.

Konyalı Milleral, Nijeryalı milyardere tesis kuracak!

BUA Group, Türk şirketi İttifak Holding’e ait Milleral adlı firma ile anlaşma imzaladı. Nijeryalı şirkete ait BUA Fodds, Nijerya’da günlük 2 bin 400 tonluk üretim kapasitesine sahip değirmen ve un öğütme tesisi kuracak.

Cengiz Holding, sanayiye 1 milyar dolar daha yatıracak!

Cengiz Holding, 2023 yılına kadar sanayide 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Şirket, İstanbul Havalimanı'nda imzası bulunan beş şirketten oluşan konsorsiyuma liderlik ediyor...

İttifak Holding 2023 ciro hedefi Haberi

İttifak Holding 2023 ciro hedefi

İttifak Holding, Olağan Genel Kurul'unu Konya'da düzenledi. Genel kurulda Holding'in 2012 yılı faaliyetleri değerlendirildi. Tamamı halka açık bir halk şirketi olan İttifak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, hissederlara ve potansiyel yatırımcılara önemli mesajlar verdi. Korkmaz Türk insanının girişimci ruhunun ve dayanışma duygusunun bir tezahürü olan İttifak'ın, sürdürülebilir büyüme, istikrar ve verimlilik kavramları ile özetlediği yönetim felsefesinin meyvelerini 2012 yılında da almaya devam ettiğine dikkat çekti.


89 MİLYON LİRA İHRACAT


Korkmaz, '2012 yılında konsolide ciromuz 938 milyon TL oldu. Grubumuzun 2012 yılındaki ihracatı yaklaşık %23 artışla 89 Milyon TL olarak gerçekleşirken, yaptığımız yatırımların tutarı da bir önceki yıla göre yaklaşık %44 artarak 28 Milyon TL oldu. Yaklaşık 5 bin kişilik istihdamımız, ülke sınırlarını aşan faaliyetlerimiz ve en önemlisi de köklü...