18 / 04 / 2024

İttifak Holding ciro hedefi

İttifak Holding ciro hedefi

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, 10 yılda 5 kat büyüme hedefinde olduklarını söylerken, '5 milyar TL konsolide ciro ve 10 bin doğrudan çalışana sahi olmak istiyoruz' dedi...

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese: Marketleri kapatıyoruz, gayrimenkule ağırlık veriyoruz!

İttifak Holding'in şirketi Adese, market işletmeciliğinden çıktığını duyurdu. Şirket, 14.12.2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması olarak yayınladı.

Adese tüm marketlerini kapatacak!

İttifak Holding'in şirketi Adese'nin gıda perakendeciliği iş kolundan çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Konya merkezli şirkete yakın kaynaklara göre personele de bildirilen bu kararla marketler bu ayın sonunda faaliyetini sona erdirecek.

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

Konyalı Milleral, Nijeryalı milyardere tesis kuracak!

BUA Group, Türk şirketi İttifak Holding’e ait Milleral adlı firma ile anlaşma imzaladı. Nijeryalı şirkete ait BUA Fodds, Nijerya’da günlük 2 bin 400 tonluk üretim kapasitesine sahip değirmen ve un öğütme tesisi kuracak.

MESA Holding, 2019'u yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile kapattı!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, MESA Holding olarak yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile geçen yılı kapattıklarını söyledi.

Mimar Holding 2020'de milyon Euro ciro hedefliyor! 

Lüks segment mobilya üreticisi Mimar Holding kurucu ortağı Alpaslan Özarpat, bu yıl 19 milyon Euro, 2020'de 23 milyon Euro ciro hedeflediklerini söyledi.

İttifak Holding'in bu yılki hedefi kârlılık!

Yeni bir yapılanma sürecine giren İttifak Holding, bu yıl finansman yükünü azaltacak tedbirler alacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, "Bunun için ya varlık satışı ya da halka arz yapacağız. 2018'de hedefte büyüme değil kârlılık var" diyor...

Reysaş'ın 2023 hedefi 1 milyar dolar ciro!

Geçtiğimiz seneyi yüzde 20 büyümeyle kapatan Reysaş Yatırım Holding, 2023 hedeflerini 1 milyar dolar ciro olarak açıkladı..

Belediyeler, şehirleri gelecek nesiller için hazırlıyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı’nın Genel Müdürü İskender Uslu, 22 Şubat 2018 günü İstanbul’da 5’incisi gerçekleştirilen “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde açıklamalarda bulundu. 

Tekfen Holding, 2017 yılında rekor ciro ve kâr elde etti!

Tekfen Holding’in 2017 yılı mali performans sonuçları açıklandı.Tekfen , 2017’de toplam ciro ve kârlılık açısından son derece başarılı bir faaliyet dönemi geçirdi..

İttifak Holding ciro hedefi Haberi

İttifak Holding ciro hedefi

İttifak Holding, Olağan Genel Kurul'unu Konya'da düzenledi. Genel kurulda Holding'in 2012 yılı faaliyetleri değerlendirildi. Tamamı halka açık bir halk şirketi olan İttifak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, hissederlara ve potansiyel yatırımcılara önemli mesajlar verdi. Korkmaz Türk insanının girişimci ruhunun ve dayanışma duygusunun bir tezahürü olan İttifak'ın, sürdürülebilir büyüme, istikrar ve verimlilik kavramları ile özetlediği yönetim felsefesinin meyvelerini 2012 yılında da almaya devam ettiğine dikkat çekti.


89 MİLYON LİRA İHRACAT


Korkmaz, '2012 yılında konsolide ciromuz 938 milyon TL oldu. Grubumuzun 2012 yılındaki ihracatı yaklaşık %23 artışla 89 Milyon TL olarak gerçekleşirken, yaptığımız yatırımların tutarı da bir önceki yıla göre yaklaşık %44 artarak 28 Milyon TL oldu. Yaklaşık 5 bin kişilik istihdamımız, ülke sınırlarını aşan faaliyetlerimiz ve en önemlisi de köklü...