29 / 03 / 2024

İva Caspian Modern teslim tarihi

İva Caspian Modern teslim tarihi

Yeni Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde konumlandırılan İva Caspian Modern'de 1+0 daireler tükendi. 1+1 daireler ise 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi!

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Modern projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

İva Caspian Modern'de 299 bin TL'ye satılık daire!

İva Kaspian Gayrimenkul Yapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen İva Caspian Modern'de toplam 259 rezidans bulunuyor. Konut fiyatlarının 299 bin liradan başladığı projede yoğun talep nedeniyle 1+0 daireler tükendi.

İva Modern Caspian Ümraniye teslim tarihi!

İva Yapı tarafından inşa edilen İva Modern Caspian Ümraniye projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümranye'de hayata geçiriliyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak planlandı.

Ümraniye İva Caspian Modern'de 120 ay 0 faizle!

Ümraniye’de yükselen İva Caspian Modern Projesi'nden daire sahibi olmak isteyenler 120 ay 0 faiz fırsatından yararlanabiliyor..

Ümraniye İva Modern Caspian ev fiyatları!

Ümraniye İva Modern Caspian ev fiyatları 1+1'lerde 299 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İva Modern teslimleri 2018 sonunda yapılıyor...

İva Caspian Modern Ümraniye'de fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor!

Ümraniye’de İva Caspian Modern Projesi kolay ulaşım olanakları, gerek yaşam gerekse de yatırım için tercih edilen projelerin başında geliyor..

İva Caspian Modern'de iş, yaşam ve sosyal alanlar bir arada!

Yaşamın tüm renklerini bir araya getiren karma bir proje niteliğinde olan İva Caspian Modern'de 1+1 daireler 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

İva Caspian Modern'de teslimler 2018 sonunda!

Yeni Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde konumlandırılan İva Caspian Modern'de 1+0 daireler tükendi. 1+1 daireler ise 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ümraniye İva Modern'de 1+1 daireler 299 bin TL'ye!

Ümraniye’de İva Caspian Modern Projesi kolay ulaşım olanakları, gerek yaşam gerekse de yatırım için tercih edilen projelerin başında geliyor..

Ümraniye İva Modern'de 1+1 fiyatları 299 bin TL'den başlıyor!

İva Caspian Modern, yaşamın tüm renklerini bir araya getiren karma bir proje niteliğinde. İva Caspian Modern, hayatınıza keyif ve konfor katacak çözümleri bir arada sunuyor.

Ümraniye İva Modern Rezidans teslim tarihi!

Ümraniye İva Modern Rezidans teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. İva Modern'de 1+1 fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye İva Caspian Modern'de cazip ödeme seçenekleriyle!

Erişilebilir fiyatlar sunulan Ümraniye İva Caspian Modern'de modern rezidansların yanında butik ofisler, ticari üniteler, çarşı ve sinema yer alıyor..

İva Caspian Modern teslim tarihi Haberi

İva Caspian Modern teslim tarihi
İva Caspian Modern Ümraniye Projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


İnşası süren İstanbul Finans Merkezi ve yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi planlanan metro hattı ile İstanbul'un gözde ilçelerinden biri haline gelen Ümraniye’de İva Caspian Modern Projesi kolay ulaşım olanakları, gerek yaşam gerekse de yatırım için tercih edilen projelerin başında geliyor.Ümraniye’de yükselen İva Caspian Modern; Yeni Finans Merkezi’ne sadece yürüme mesafesinde.


İş, yaşam ve sosyal alanlar bir arada!


İva Caspian Modern, yaşamın tüm renklerini bir araya getiren karma bir proje niteliğinde. Erişilebilir fiyatlarla sunulan bu özel yaşam alanında modern rezidansların yanında butik ofisler, ticari üniteler, çarşı ve sinema yer alıyor. İva Caspian Modern, hayatınıza keyif ve konfor katacak çözümleri bir arada sunuyor.


İva Caspian Modern Ümraniye’de halen şansınız var!


İva Caspian Modern’de toplam 259...