26 / 04 / 2024

ivrindi kaymakamı ökkeş beyaz

ivrindi kaymakamı ökkeş beyaz

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı...

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

Kahramanmaraş Mağaralı'daki Ökkeş Caddesi mutlaka genişletilmeli!

Onikişubat İlçesi'ne bağlı Mağaralı Mahallesi Muhtarı Ömer Saygılı, mahallede yapılan çalışmaları değerlendirdi Kahramanmaraş'ın en eski yerleşim yerlerinden olan Mağaralı Mahallesi ismini Mağaralı Ökkeş'ten alıyor.

Gaziantep Ökkeşiye Türbesi 2016 yılının sonunda açılacak!

Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, Gaziantep'teki Ökkeşiye Türbesi'nin proje detaylarını paylaştı. Güven, Ökkeşiye Türbesi'nin 2016 sonunda hizmete açılacağını söyledi. İşte o projenin detayları...

Ökkeş Demir İslahiye Atatürk Stadyumu'nda incelemelerde bulundu!

Gaziantep'te, göreve yeni başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İslahiye'de incelemelerde bulundu.

Kilis Musabeyli'de sosyal konutlar teslim edildi!!

Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimden önce son kontrolleri Kaymakam Ökkeş Beyaz tarafından yapıldı. Kaymakam Beyaz, dar gelirli vatandaşlara, gönül rahatlığı ile evlerini teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

Narlıdere Kaymakamı’ndan Berkin Elvan Sokağı’na veto!

İZMİR’in merkez Narlıdere İlçesi Belediye Meclisi’nin ' Yavuz Bingöl Sanat Sokağı ' ismini ' Berkin Elvan Sokağı ' olarak değiştirmesi kararı, Kaymakamı Ali Osman Canbaba tarafından veto edildi.

Ökkeş Namlı: Parksız mahalle bırakmayacağız!

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, "Yapılan park alanlarını gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra "parksız mahalle bırakmayacaklarını" söyledi. Gülova sokakta inşa edilen iki yeni park bir ay içinde tamamlanacak.

Kazan'ın yeni kaymakamı mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti!

Kazan'ın yeni kaymakamı Murat Duru, mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti, vatandaşlara "Devleti temsil eden kurumlar milletinden üstün değildir. Herkesin hakkı var üzerimde " dedi...

Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek incelemelerde bulundu!

Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek incelemelerde bulundu. Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek, OSB ve de Birecik'e hizmet getirme konusunda Kaymakamlık olarak her konuda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kaymakam nasıl olunur?

5442 sayılı kanuna göre İlçe genel idaresinin başı ve mercii kaymakam oluyor. Kaymakam, ilçede Hükümetin temsilcisi oluyor. İlçenin genel idaresinden kaymakam sorumlu oluyor. Peki, kaymakam nasıl olunur?

ivrindi kaymakamı ökkeş beyaz Haberi

ivrindi kaymakamı ökkeş beyaz


Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı.


Eğitim kam püsü için tüm projelerin hazır olduğunu anlatan Kaymakam Ökkeş Beyaz, imam hatip lisesi için hayır severlerin desteklerini beklediklerini söyledi. İvrindi ilçesinde, eğitim kampüsü için 55 dekarlık alan tahsis edildi. Çekme alanı mevkiindeki arsa için projelerin hazır olduğunu anlatan Kaymakam Ökkeş Beyaz, “İlçemize eğitim kampüsü kazandırmak için kolları sıvadık. Kampüs için proje de, para da hazır. Ancak imam hatip lisesinin yapımı için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. İlçemize modern bir tesis kazandırmak için kolları sıvadık. Çekme alanı mevkiinde 55 dekarlık yerimiz hazır. Sağlık meslek lisesi ve çok programlı lise devlet imkanı ile olacak....