04 / 05 / 2024

İZKA İnşaat mıpım

İZKA İnşaat mıpım

İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Anatolii Gavrilov tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

Tasarım İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasarım İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail İpçi tarafından kuruldu...

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

İZKA İnşaat mıpım Haberi

İZKA İnşaat mıpım

İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Kısa sürede beklenenin üzerinde satış gerçekleştirilen Park Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak. Fuarda projelerinin yanısıra İzmir'i de tanıtacaklarını söyleyen İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Birçok yabancı ülkenin katılım sağlayacağı bu dev organizasyon yeni işbirlikleri için de önemli bir platform" diye konuştu. 




Posta Ege




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzka İnşaat'ın kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern, Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda ilgi gördü. Fuara katılan" TOKÎ Başkanı Ergün Turan, bu projelerin Türkiye'de örnek gösterdikleri projeler olduğunu söyledi. Kütahya Modern birinci etap toplam 200 konuttan oluşuyor. Uşak projesinin ise 2016'da bitirilmesi hedefleniyor. 


Posta




Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...





Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformdaki...