19 / 04 / 2024

İzmir 2019 projeleri

İzmir 2019 projeleri

İZTO’nun Menderes’te hayata geçirdiği İTOB OSB’de bulunan İTOB Ticaret Merkezi’nin temeli atıldı. Bakan Varank, “İzmir’de 17 yılda 56 milyar liralık yatırımı destekledik” şeklinde konuştu.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

İzmirliler'in konut ihtiyacı karşılanacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Zeybekci, İzmirliler'e yerinde dönüşüm sözü verdi.

İzmir'de demiryolu ağları genişleyecek!

İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, projelerini ve İzmir üzerine tartışmaları anlattı. Zeybekci, yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçireceği projeler hakkında konuştu. Zeybekci, İzmir'de dikey yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

İzmir'e 70 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, devletin bu zamana kadar İzmir'e yaklaşık 70 milyar TL yatırım yaptığını açıkladı. Şengül, kısa zamanda tamamlanacak projelerle İzmir'in büyük ivme kazanacağını söyledi.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İzmir'de 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144'ü tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144’ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaştıklarını duyurdu. 

TOKİ'den İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor! Tarihler resmen tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor. Tarihler resmen tek tek açıklandı... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

GSYH'den 2019'da en yüksek payı İstanbul aldı!

İl bazında yapılan hesaplamalara göre, 2019 yılında gayrisafi yurt içi hasıladan (GSYH) en yüksek pay 1 trilyon 327 milyar 452 milyon lirayla (yüzde 30,7) İstanbul'un olurken, Ankara ve İzmir de onu takip etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

İzmir 2019 projeleri Haberi

İzmir 2019 projeleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İzmir Ticaret Odası'nın (İZTO) İzmir Menderes'te kurduğu İTOB Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan İTOB Ticaret Merkezi'nin temel atma törenine katılım gösterdi. 

Egeli Sabah'ta yer alan habere göre; ticaret merkezinin önemininden bahseden Bakan Varank, "Bu bölge yüzde 95 doluluk oranı ve 15 binlik istihdam kapasiteyle geleceğe emin adımlarla ilerliyor. İTOB yılda 1 milyar dolara ulaşan ihracatıyla ekonomiye güç katıyor. Teknoloji liderliğinde inovatif üretimi teşvik ediyor. Burada birbirini tamamlayan üretim ve AR-GE ekosistemi bulunuyor. İzmir'in ihracatta ilk 5'te olmasının nedeni bunun gibi üretim merkezlerine sahip olması. Bu başarıda hükümetlerce izlediğimiz üretim ve yatırım politikalarının büyük önemi var. Türkiye genelinde yatırım teşviklerinden en fazla faydalanan üç şehirden biri İzmir. 17 yılda 56 milyar liralık sabit yatırımı destekledik. Türkiye'nin ilk...