28 / 03 / 2024

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşak, Bayraklı ve Bornova'nın Altınyol’a direkt bağlantısını sağlayacak

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı imar planı askıda!

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı Köprü Projesine ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı..

Bayraklı'ya yeni sahil geliyor!

Geçtiğimiz yıl İzmir'in Bayraklı ilçesinin bir bölümünde çevre düzenlemesine başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Şelale Deresi'nden Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'na kadar olan 10 futbol sahası büyüklüğündeki alanda inşaata başlıyor.

Adnan Menderes Havalimanı'na ABD'den LEED sertifikası!

TAV Havalimanları tarafından inşa edilen ve işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'ne, ABD Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Sertifikası (LEED) verildi.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı açıldı!

Kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı hizmete girdi. Açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşma yaptı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 9 Ocak'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı 9 Ocak Cumartesi günü törenle hizmete açacak. 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce tamamlandı.

Adnan Kahveci 11. Mahalle satılık!

Gül İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Adnan Kahveci 11. Mahalle satılık dairelerin fiyatları 345 bin TL'den başlıyor.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Deep Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Oğuz ve Fatih Adıgüzel ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Beylikdüzü, Gürpınar, Adnan Kahveci Mahallesi, Paşazade Caddesi'nde kuruldu.

Emirefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emirefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Seda Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Atakent Caddesi'nde kuruldu.

Redna İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redna İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Çakır tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım' da İstanbul İli, Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Anadolu Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı ne zaman açılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı yıl sonunda açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol'a direkt bağlantısını sağlayacak kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak Haberi

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol’a direkt bağlantısını sağlayacak kavşağın yıl sonunda hizmete alınması planlanıyor.


Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 Nisan 2015 günü temeli atılan, Altınyol’dan Bornova ile Bayraklı ilçelerini birbirine bağlayacak Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kiriş montajları, zemin dolgusu ve duvarları bitirilen kavşakta asfalt çalışmaları ve korkuluk montajına başlandı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli ulaşım projeleri arasında gösterilen kavşağı, 31 Mart 2016 olan proje bitim tarihiden 3 ay önce hizmete açmayı planlıyor. Yıl sonuna yetiştirilmesi planlanan ve 22.5 milyon liraya mal olacak kavşakta asfalt serim işleminin tamamlanmasının ardından ışıklandırma ve çevre düzenleme çalışmaları başlayacak. Büyükşehir Belediyesi çevre...