23 / 04 / 2024

izmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı

izmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı

Kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı hizmete girdi. Açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşma yaptı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 9 Ocak'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı 9 Ocak Cumartesi günü törenle hizmete açacak. 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce tamamlandı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı ne zaman açılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılıyor!

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda asfalt çalışmaları başlayacak. Korkuluk imalatları ve elektrik direklerinin montajının tamamlanmasıyla birlikte 22.5 milyon liralık Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılacak.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'ndaki inşaat devam ediyor!

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nın planı henüz onaylanmayan, kaçak durumdaki kıyı kenar çizgisi bölümüne ilişkin "mühürleyin" yazısı 1 aydır Bayraklı Belediyesi'nde bekliyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı mühürlenecek!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü, Bayraklı Belediyesi'ne yazı göndererek, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı inşaatının kaçak duruma düşen bölümünün mühürlenmesi talebinde bulundu.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın yüzde 55'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı ve Bornova ilçelerini Altınyol’a direkt bağlayacak olan köprülü kavşak projesinde viyadük ayakları yükselmeye başladı. Proje 22.5 milyon liraya mal olacak.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli atıldı!

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli dün düzenlenen törenle atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törendeki konuşmasında, Büyükşehir’e yönelik karalama kampanyası hakkında önemli mesajlar verdi:

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’daki Homeros Vadisi ile ilgili önemli bir çalışma yürütüyor. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol’a direkt bağlantısı sağlanacak. Proje 22.5 milyon liraya mal olacak.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nın yapımına başlandı!

Yapım çalışmalarına başlanan İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı sayesinde, Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol’a direkt bağlantısı sağlanacak. Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 22.5 milyon liraya mal olacak.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı imar planı askıda!

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı Köprü Projesine ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı..

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden yeni kreş!

Beylikdüzü Belediyesi'nin Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni kreşin inşaatı tamamlandı.

Nef Bahçelievler Adnan Kahveci fiyatları!

Nef Bahçelievler projesi toplam 1.023 daire ve 14 ticari birimden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor...

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Beylikdüzü'nde her mahalleye kreş geliyor!

Her mahalleye kreş kazandıracaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan kreşin yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi.

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat!

İstanbul Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci Mahallesi'nde konumlandırılan 11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat listesi 450 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü'nde 41 milyon TL'ye satılık 4 adet arsa!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Kavaklı ve Adnan Kahveci mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Bayraklı'ya yeni sahil geliyor!

Geçtiğimiz yıl İzmir'in Bayraklı ilçesinin bir bölümünde çevre düzenlemesine başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Şelale Deresi'nden Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'na kadar olan 10 futbol sahası büyüklüğündeki alanda inşaata başlıyor.

izmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı Haberi

izmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı

Kent içi ulaşımın önemli arterlerinden biri olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Biz kentimizi korumak, doğru iş yapmak, İzmir’de hormonlu büyümeyi değil sağlıklı büyümeyi gerçekleştirmek istiyoruz. 15 - 20 sene sonra hepimizin başına problem olacak, kentin geleceğini tıkayacak projelere o nedenle prim vermiyoruz” dedi.


Bornova ile Bayraklı’yı Altınyol üzerinden Konak ve Karşıyaka’ya kesintisiz bağlayacak Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı, törenle hizmete girdi.  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli ulaşım projeleri arasında gösterilen kavşağın açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz kocaoğlu’nun yanı sıra İzmir Milletvekilleri Özcan Purcu, Murat Bakan ve Mustafa Balbay,  CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,...