19 / 04 / 2024

İzmir Alsancak Stadı

İzmir Alsancak Stadı

İzmir Alsancak ve Göztepe Stadlarının inşatıyla ilgili CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel soru önergesi verdi. Önergeyi yanıtlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, stadların son durumu hakkında bilgi verdi.

İzmir’in statları yükseliyor!

İzmir’de inşaatı devam eden stat inşaatlarından Göztepe ve Alsancak’ta sorun olmadığını söyleyen İZVAK Başkanı Ali Erten, Karşıyaka’da yapımı duran stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

Alsancak ve Göztepe statlarının temelleri 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir’in düşman işgalinden kurtulduğu anlamlı günde Alsancak ve Göztepe statlarının temellerini atacak.

İzmir Alsancak Stadı Mart'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir'de 3 yıldır yenilenmeyi bekleyen Alsancak Stadı için müjde geldi. Alsancak Stadı'nın ihalesi yapılıyor. Stadın inşaatında ara bitti, Mart ayında yeniden ihale ediliyor.

İzmir Alsancak Stadı 300 günde tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) vasıtasıyla Alsancak Stadı'nın Kasım ayı içinde ihaleye çıkması planlıyor. Yenilenecek stadın, ihaleyi kazanacak firmaya yer tesliminin ardından 300 gün içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

İzmir Alsancak Stadı'nda son durum!

İzmir'de depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle geçen yıl tribünleri yıkılan Alsancak Stadı'nın yenilenmesi projesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi, bakanlıktan gelen 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğini onayladı.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı yavaş mı ilerliyor?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Alsancak Stadı'nın yeniden yapımıyla ilgili çalışmaların kaplumbağa hızıyla yürüdüğünü belirtti. Sertel, "İzmirli sporseverler cezalandırılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi.

İzmir Alsancak Stadı arazisi için şartlı onay!

Geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı içinde kalan ve İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olan 4239 metrekarelik arsanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne şartlı muvafakat ile bedelsiz tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Alsancak Stadı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Alsancak Stadı'na startı vermek için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin söz konusu araziyedeki 4239 metrekarelik hissesini GSGM'ye devretmesini beklediklerini açıkladı.

İzmir Alsancak Stadı yıkıldı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İzmir Alsancak Stadı yıkılacak!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yaklaşık 1 yıldır kapalı tutulan İzmir Alsancak Stadı'nın yıkım ihalesi sonunda gerçekleştir. 1929'da açılan ve Türk futbolunda önemli karşılaşmalara ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı yıkılıyor.

İzmir Alsancak Stadı'nda yıkım çalışmaları başladı!

İzmir’de 2014 yılının Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları başladı. Açık trübünün bir bölümü yıkıldı.

İzmir Alsancak Stadı bu durumda!

İzmir’de 2014 Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları başladı. Açık trübünün bir bölümü yıkıldı. Yıkımın ardından ihale süreci başlayacak

İzmir'deki stadyumların inşaatında son durum!

Alsancak ve Atatürk Stadyumlarının bakımda olması nedeniyle PTT 1. Lig'de mücadele eden İzmir takımlarının iç saha maçları için alternatif gösterilen Doğanlar Stadı'nda çimlendirme çalışması yapıldı.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Alsancak Stadı 6 Kasım'da açılıyor!

İzmirli futbolseverlerin merakla beklediği Alsancak Stadı 6 Kasım 2021 tarihinde açılacak...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Alsancak Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, İzmir programı çerçevesinde çeşitli ilçelerde inşa edilecek gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

İzmir Alsancak Stadı Haberi

İzmir Alsancak Stadı

İzmir'de yıllardır yeni stadyum tartışmaları yaşanıyor. Alsancak ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatları sürerken CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in eleştirilerine AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sert tepki gösterdi. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; AK Parti İzmir İl Baskanı Kerem Ali Sürekli statların son durumu ile ilgili bilgi verdi. CHP'li Atila Sertel, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoglu'nun yanıtlaması istemiyle; Alsancak, Göztepe ve Karsıyaka statlarına ilişkin soru önergesi verdi. AK Parti Milletvekili Kaya ise stat inşaatlarının engellere ragmen sürdügünü belirtti. Ayrıca, Sertel'in açıklamalarını şaşkınlıkla okuduğunu vurguladı. 

Kaya, "Statlarının yapımını engellemek için her türlü itirazı yap, yaptır, her türlü davayı aç, açtır sonra, "Bu inşaatlar ne durumda diye sor" ifadelerini kullanan Kaya şunları söyledi: "Göztepe ve Alsancak statlarının devam eden inşaat...