19 / 04 / 2024

İzmir altınyol kavşak projeleri

İzmir altınyol kavşak projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak'ta çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlı Kavşak'ta çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

İzmir altınyol kavşak projeleri Haberi

İzmir altınyol kavşak projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Altınyol’a taşıt altgeçidi yapacağını duyurdu. 12 noktadaki kavşak ve yaya üstgeçitlerle Bayraklı’da ulaşım sorunsuz hale gelecek. Ek olarak yapılacak olan bisiklet yolları, köprü ve park alanlarıyla da ilçe farklı bir görünüme sahip olacak.

Milliyet’in haberine göre, Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ana planında yer alan Bayraklı’yla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, raylı sistemlerden kavşak düzenlemelerine yapılacak yatırımlara dair bir sunum gerçekleştirdi.

Bisiklet ve yaya yolu

Dilber, “Orta vadede planlanan kuzey raylı sistem hattı, Katip Çelebi Üniversitesi, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı ve Bornova’ya uzanıyor. Kâtip Çelebi Üniversitesi-Çiğli-Karşıyaka-Bayraklı-Bornova ve Halkapınar hattı 19 istasyon, toplam 19.5 kilometre olacak. Bu proje kapsamında 111 kavşakta düzenleme öngörüyoruz. Bu kavşakların 12’si Bayraklı’da bulunuyor. Bunlar üzerinde yaya, bisiklet,...