20 / 04 / 2024

İzmir altyapı sistemleri

İzmir altyapı sistemleri

2015 bütçesinden en büyük payı ulaşım projeleri alacak. Performans programında yer alan 251 proje için ise toplam 2,5 milyar TL’lik yatırım yapılacak. 2015’de İzmir’i sayıları artan yeni gemiler, yeni metro ve tramvay projeleri bekliyor.

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Levent Günay tarafından kuruldu.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Şehir planlamasında 'suya duyarlı kent' önerisi!

Doç. Dr. Yelda Aydın Türk, "Sürdürülebilir drenaj sistemleri dedikleri birtakım kavramlar öne çıkmaya başladı. Bu ülkeler bununla ilgili bazı politikalar oluşturdular ve başarılı projeler hazırladılar. Örneğin, Amerika'da bazı yerlerde yeşil altyapı sistemleri kuruldu" dedi...

Akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yakın dönemde akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru oluşturacaklarını açıkladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından 'İzmir ödeneği' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "2019 Yatırım Programı'nda İzmir'e 30 bin lira ayrıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor" denildi...

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

Makro Ant Altyapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Makro Ant Altyapı Sistemleri Limited Şirketi Nadir Gedik tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ertek Altyapı Sistemleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Altyapı Sistemleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Sayıcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

İzmir altyapı sistemleri Haberi

İzmir altyapı sistemleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 Mali Yılı Performans Programı ve 2015-2017 Mali Yılları Bütçesi, Belediye Meclisi'nde onaylandı. Buna göre, Büyükşehir Belediyesi’nin bir önceki yıla göre yüzde 30 oranında artarak 4 milyar liraya yaklaşan 2015 bütçesinden en büyük payı ulaşım projeleri alacak. Performans programında yer alan 251 proje için ise toplam 2,5 milyar TL’lik yatırım yapılacak. 2015’de İzmir’i sayıları artan yeni gemiler, yeni metro ve tramvay projeleri bekliyor. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde onaylanan 2015 Mali Yılı Performans Programı ve 2015-2017 Mali Yılları Bütçesi’ne göre, 3 milyar 892 milyon TL olarak belirlenen 2015 yılı gider bütçesi, bir önceki yıla oranla % 30,39 artış gösterdi. Aynı döneme ilişkin gelir bütçesi ise 3 milyar 214 milyon lira TL olarak belirlendi ve önceki yıla göre %...