19 / 04 / 2024

izmir atatürk maskı

izmir atatürk maskı

İzmir Buca'da 42 metrelik boyuyla Türkiye'nin en büyük dünyanın ise 10'uncu büyük rölyef projesi 3 yılda tamamlandı

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir Atatürk Spor Kompleksi'nin yerinde yeni kompleks inşa edilecek!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Atatürk Spor Kompeksi'nin yerinde yeni bir kompleks için harekete geçeceklerini bildirdi.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB'ye 21 derslikli okul geliyor!

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak.

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

İzmir Atatürk Stadı, GSİM tarafından yenileniyor!

İzmir'de 1971 yılındaki Akdeniz Oyunları için inşa edilen Atatürk Stadı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce (GSİM) tarihinin en kapsamlı yenilemesinden geçiriliyor.

İzmir Atatürk Stadı'nda çalışmalar tamamlandı!

Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, İzmir Atatürk Stadı'ndaki çalışmaların tamamlandığını Alsancak Stadı'nın tribünlerinin yıkımının bitmek üzere olduğunu açıkladı.

İzmir Atatürk Stadı'nın yenileme çalışmaları tamamlandı!

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek.

İzmir Atatürk Stadı hafta sonundan itibaren kullanılabilecek!

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek.

İzmir Atatürk Stadı'nın zemini Eylül'e hazır!

İzmir Atatürk Stadı'nın saha zemininin değiştirilmesi çalışmaları tamamlandı. Stat, eylül ayının ortasında futbol oynamaya hazır hale gelecek.

İzmir Atatürk Stadı 13 Eylül'de açılacak!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Stadı'nda geceleri de devam eden zemin yenileme çalışmasının altyapısının 9, çim seriminin ise 5 günde tamamlandığını açıkladı.

İzmir Atatürk Stadı 13 Eylül'de hizmete açılacak!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Stadı'nda geceleri de devam eden zemin yenileme çalışmasının altyapısının 9, çim seriminin ise 5 günde tamamlandığını açıkladı.

izmir atatürk maskı Haberi

izmir atatürk maskı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın geçen hafta yaptığı İzmir ziyareti sırasında açılacağı duyurulan ancak Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya muhalefet eden meclis üyelerinin baskısıyla açılışı ertelenen Atatürk maskı dün CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katıldığı törenle açıldı. 4.2 milyon TL'lik fiyatıyla bazı tartışmalar yaratan, eski Başkan Cemil Şeboy ve proje ekibinin yargılanmasına yol açan maskın açılışı, 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde yapıldı. Açılışta konuşan CHP'li yeni Başkan "Ben olsam yaptırazdım, 4 milyon TL'yi okul, yurt yapımına harcardım" dedi.

Tören öncesi ve sırasında lazer gösterileri geceye renk katarken 8 dakika boyunca havai fişek gösterisi yapıldı. Mask, 42 metrelik boyuyla Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise 10'uncu büyük rölyef projesi olarak biliniyor. Atatürk maskı, Brezilya Rio de...