28 / 03 / 2024

İzmir Atatürk OSB okul

İzmir Atatürk OSB okul

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir Atatürk Spor Kompleksi'nin yerinde yeni kompleks inşa edilecek!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Atatürk Spor Kompeksi'nin yerinde yeni bir kompleks için harekete geçeceklerini bildirdi.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB'ye 21 derslikli okul geliyor!

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açıldı!

Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nin resmi açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, inşaat süresiyle kısıtlı arazi tahsisi yapılması şartıyla, Menderes ve Örnekköy'de iki stat ve spor kompleksi yapma sözünü yineledi.

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

İzmir Atatürk Stadı, GSİM tarafından yenileniyor!

İzmir'de 1971 yılındaki Akdeniz Oyunları için inşa edilen Atatürk Stadı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce (GSİM) tarihinin en kapsamlı yenilemesinden geçiriliyor.

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi neden Islah OSB olamadı?

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi için bir iddia ortaya atıldı. Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi'nin, “Islah OSB” olması adına yapılan başvurunun Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı tarafından engellediği iddiası öne sürüldü.

Hadımköy Atatürk OSB'ye imar düzenlemesi!

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

İzmir Atatürk Stadı'nda çalışmalar tamamlandı!

Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, İzmir Atatürk Stadı'ndaki çalışmaların tamamlandığını Alsancak Stadı'nın tribünlerinin yıkımının bitmek üzere olduğunu açıkladı.

İzmir Atatürk Stadı'nın yenileme çalışmaları tamamlandı!

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek.

İzmir Atatürk OSB okul Haberi

İzmir Atatürk OSB okul

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak. 


İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ nde Sanayici Nedim Uysal’ın katkıları ile inşasına başlanan okul 2016- 2017 eğitim- öğretim yılında yeni binasında hizmete başlayacak. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, “2 yıl önce geçici binasında öğrenci kabul etmeye başlayan okulumuzu yeni binasına taşımanın heyecanı içerisindeyiz. Sanayinin içinde, 14 bin metrekare kapalı alana sahip okulumuz çağdaş ve ileri teknolojinin tüm imkanlarına sahiptir. Öğrencilerimizin eğitim dışında sosyal, kültürel ve mesleki alanlarda da gelişimlerine olanak sağlayarak, okulumuz bünyesinde bulunan konferans salonu, spor salonu, 21 derslik, sosyal etkinlik ve proje hazırlama odaları, tam donanımlı atölye ve laboratuarları ile sağlıklı, üretken ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Sağlanan...