25 / 04 / 2024

izmir avm projeleri

izmir avm projeleri

İzmir'de alışveriş merkezi sayısı gün geçtikçe artıyor. İzmir'de, yeni yatırımların devreye girmesi ile 3 yıl içinde bu rakamın 812 bin metrekareye ulaşması bekleniyor. 

Ege'de inşaat sektörü canlandı!

İzmir başta olmak üzere Ege’de ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Ege’de son yıllarda ardı ardına konut, rezidans, AVM, iş merkezi ve otel yatırımlarının temelleri atılıyor, milyon dolarlık yeni projeler açıklanıyor.

İzmir'de gayrimenkul sektörü iyi durumda!

İzmir gayrimenkul piyasasın dan mutlu haberler var. 2015 ile birlikte birçok firmanın milyon dolarlık projeleri açıkladığı İzmir gayrimenkul sektöründe keyifler yerinde.

İzmir'e 14 yeni AVM geliyor!

Üçkuyular'dan, Mavişehir'e kadar kentin dört bir yanında yapılacak 14 yeni AVM 30 bin kişiye doğrudan iş imkanı sağlayacak. AVM sayısı 28'den 42'ye yükselecek. AVM yatırımlarının 5.5 milyar liraya malolması bekleniyor.

Bornova Polis Merkezi arazisine AVM yapılmayacak!

İzmir Valiliği, Bakanlar Kurulu kararıyla yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında kapatılan Bornova Polis Meslek Eğitim Merkez Müdürlüğü arazisine alışveriş merkezi yapılacağı iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

izmir avm projeleri Haberi

izmir avm projeleri

İzmir'de alışveriş merkezi sayısında hızlı bir artış var. Şu an AVM'lerdeki kiralanabilir alan büyüklüğünün 577 bin metrekare olduğu İzmir'de, yeni yatırımların devreye girmesi ile 3 yıl içinde bu rakamın 812 bin metrekareye ulaşması bekleniyor. 

Dünya Gazetesi'nin haberine göre; Ege Bölgesi’nde alışveriş merkezlerinin (AVM) sayısı gün geçtikçe artıyor, buna bağlı olarak da perakande sektörü büyüyor. Büyük mağazaların ve firmalar alışveriş merkezlerinde yerlerini alıyor. İzmir’de yeni açılan AVM’ler ile beraber sayı 30’ayaklaştı. 5 yeni proje yatırımı devam ediyor. Bunların ikisi yakın zamanda hizmete girecek.

Üçkuyular, Alsancak, Bayraklı ve Karşıyaka’da da yeni AVM yatırımları yapılıyor. Gökdelenler bölgesi olarak anılan ve proje yapımlarına devam edilen Bayraklı ilçesi yakın zamanda yeni bir alışveriş merkezine sahip oldu. Ege Perla AVM 490 milyon liralık yatırımla açıldı. AVM’lerde yapılan...