25 / 04 / 2024

İzmir Buca Gençlik Merkezi ne zaman açılacak

İzmir Buca Gençlik Merkezi ne zaman açılacak

Buca Belediyesi gençlerin kültürden spora kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir merkez kurmak için kolları sıvadı. Kompleks halinde inşa edilecek Buca Gençlik Merkezi, 2016 yılında açılacak.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Buca Saygın Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İzmir Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saygın Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki projeler hakkında konuştu.

İzmir Buca'ya gençlik merkezi müjdesi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi Bucalı üniversite gençliğinin içinden çıkmak istemeyeceği muhteşem bir Gençlik Merkezi daha hayata geçiriyor.

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Ödemiş'e yeni Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor” dedi.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi bugün açılıyor!

İzmir Gültepe'de hayata geçirilen ve 550 bin TL'ye mal olan Gültepe Gençlik Merkezi’nin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Selçuk Gençlik Merkezi Projesi yarışması için 260 başvuru!

İzmir'in tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle öne çıkan ilçesi UNESCO Kenti Selçuk'ta, mülkiyeti belediyeye ait olan 7263 m2'lik arazi içerisinde özellikle genç nüfusa hitap edecek Kültür ve Gençlik Merkezi proje tasarım yarışmasına rekor seviyede başvuru oldu.

Buca Tarık Akan Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

İzmir'in Buca İlçesi'nde, üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayacak 'Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi', açılış töreniyle kapılarını açmak için gün sayıyor.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

Menderes Gençlik Parkı sil baştan!

İzmir'in Menderes ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nda yenileme çalışmaları başlatıldı. Kemalpaşa mahallesindeki alanın kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

Buca’daki geçici kadın sığınma evi gençlik merkezine mi dönüştürülecek?

Yasal zorunluluğa rağmen İzmir’in 5 ilçesinde kadın sığınma evi yok. Buca’daki geçici kadın sığınma evi ise gençlik merkezi yapmak için kapatıldı!

Buca Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Tınaztepe Mevkii'nde 1192 metrekarelik alanda 4 katlı olarak düzenlemeleri başlayan Buca Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği bir tesis olacak.

İzmir Buca Gençlik Merkezi 2016 yılında açılacak!

Buca Belediyesi gençlerin kültürden spora kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir merkez kurmak için kolları sıvadı. Kompleks halinde inşa edilecek Buca Gençlik Merkezi, 2016 yılında açılacak.

İzmir Buca Gençlik Merkezi ne zaman açılacak Haberi

İzmir Buca Gençlik Merkezi ne zaman açılacak

Buca Belediyesi gençlerin kültürden spora kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir merkez kurmak için kolları sıvadı. Kompleks halinde inşa edilecek Buca Gençlik Merkezi, kütüphaneden, fitness salonlarına, cep sinemalarından workshop alanlarına kadar gençlerin tüm aktivitelerine ev sahipliği yapacak alanları bünyesinde barındıracak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir’in en güzel ve fonksiyonlu gençlik merkezi’ni 2016 yılında açacaklarını müjdeledi.


Genç ve üniversiteli nüfusu ile dikkat çeken Buca’ya kültür ve spor kompleksi kuruluyor. Tınaztepe mevkiinde bin 192 metrekarelik alanda 4 katlı olarak düzenlenecek Buca Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği bir tesis olacak. İçerisinde kütüphane, workshop alanları, üç adet cep sineması, çamaşırhane, bowling salonu, konferans salonu ve dinlenme alanları bulunacak merkezin gençlerin yeni buluşma noktası olması hedefleniyor.


TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLECEKLER

Buca’nın sporun ve kültürün icra...