19 / 04 / 2024

izmir buca konut piyasası

izmir buca konut piyasası

İzmir'in Buca ilçesi genelinde eski yapılarda ortalama birim değerleri 900-1200 TL/m2; yeni ve nitelikli konutlarda ise 1500-2000 TL/m2 lere kadar çıkabiliyor

İzmir'de konut satışları Ağustos 2021'de ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ağustos 2020'de İzmir’de 11 bin 145 olarak kaydedilen konut satışı, 2021 Ağustos'ta yüzde 30.6 oranında geriledi 7 bin 731 oldu.

İzmir'de konut fiyatları uçuyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yaşar Kuş, bugünkü köşesinde İzmir'deki konut piyasasını kaleme aldı. İşte Yaşar Kuş'un 'İzmir konut piyasasında garip denklem: Satış düşüyor, fiyat artıyor' başlıklı yazısı..

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

İzmir'in konut satışlarında Buca ilk sırada!

TUİK  Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; İzmir'de 4 bin 659 konut satıldı. Konut satışlarında il genelinde en çok satış Buca'da gerçekleşti.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Şehir Plancıları Odası'ndan İzmir Buca'daki imar planı değişikliğine ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ndan sonra Buca'da yapılan nazım planı değişikliği yeni tartışmalara sebep oldu. 

İzmir Buca'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10001 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

İzmir Buca'da 39 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, Buca'da yer alan gayrimenkulü 39 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir’de konut fiyatlarında sadeleştirilmeye gidilmeli!

İzmir’de arsa ve konut fiyatlarının hala çok yüksek olduğuna değinen Gayrimenkul PR, konut balonu krizi oluşmadan önce alınması gereken tedbirleri anlattı...

İzmir’de konut satışlarını artırmak için neler yapılmalı?

Egenin incisi İzmir’de sıfır ve ikinci el konut satışlarında sert düşüşler sürüyor. İzmir’deki inşaat firmaları konut satışlarındaki durgunluğa karşı yeni çözümler arıyor.

izmir buca konut piyasası Haberi

izmir buca konut piyasası

TSKB Gayrimenkul Değerleme İzmir Şubesi Yönetmen Yardımcısı Özge Şener Bozkurt, İzmir Buca bölgesini www.emlakkulisi.com için değerlendirdi...