25 / 04 / 2024

İzmir-Çandarlı Otoyolu ihalesi

İzmir-Çandarlı Otoyolu ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun ihale süreci yarın başlıyor. 15 Şubat 2017'de yap-işlet-devret modeli ile yapmak üzere teklifleri almış olacağız." dedi.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için müşavirlik hizmeti ihalesi açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması için başlatılan proje kapsamında "müşavirlik hizmeti ihalesi" yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi bugün yapılıyor!

8. kez ertelenen Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi bugün yapılacak. İhale şartnamesinde bazı firmaların isteğiyle birtakım değişiklikler yapıldığı belirtiliyor...

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin ertelenmesine tepki!

Aydın – Denizli otoyolu ihalesi 9'uncu kez ertelendi. DESİAD'dan konuya ilişkin tepki gösterildi. İhale 3 Temmuz'da gerçekleştirilecek...

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 3 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak olan otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi. 

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesi 11 Haziran'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'nın arasındaki mesafeyi kısaltacak 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesinin 11 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 11 Haziran'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 11 Haziran tarihinde yapılacak.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu açıldı!

Menemen - Aliağa - Çandarlı Otoyolu'nun açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

İzmir-Çandarlı Otoyolu ihalesi Haberi

İzmir-Çandarlı Otoyolu ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara PTT Tesislerinde yaptığı açıklamada, özellikle Egelilerin umutla beklediği otoyol projesine ilişkin çevresel etki değerlendirmesi de (ÇED) dahil olmak üzere bütün süreçlerin tamamlandığını bildirdi.


İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun ihale sürecinin yarın Resmi Gazete'de yayımlanacak ilan ile başlayacağına işaret eden Bakan Arslan, 15 Şubat 2017'de yap-işlet-devret modeli ile yapmak üzere teklifleri alacaklarını söyledi.


Teknik incelemede yeterlilik verilen firmaların süreye yönelik tekliflerini açacaklarını, en kısa işletme süresini veren yükleniciye de bu projeyi vereceklerini anlatan Bakan Arslan, projeye ilişkin şu bilgileri paylaştı:


"İzmir'den Menemen'e kadar olan 16 kilometrelik kısmı zaten hazır. Buradan başlamak üzere Aliağa Körfezi'ni geçecek Çandarlı'ya kadar gelecek olan 76 kilometrelik otoyolu, yap-işlet-devret modeli ile yapacağız. Böylece Menemen'i Aliağa üzerinden Çandarlı Limanı'na ve Ayvalık-Bergama devlet yoluna bağlamış olacağız....