19 / 04 / 2024

izmir çelebi ünv iş ilanı

izmir çelebi ünv iş ilanı

Kamuya 11.500 TL maaşla yeni memur alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve detayları...

Antalya Çelebi Sultan Mehmed Cami'ye ilk tuğla kondu!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 7 gün 24 saat Kuran'ı Kerim okunacak Çelebi Sultan Mehmed Camii'nin duvarına ilk tuğlayı koyarak, ikmal inşaatı başlattı. Tütüncü, tuğlanın arasına mektup da bıraktı.

İzmir'de Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde bilinçli, kalifiye, uzman kadronun yetiştirilmesi ve kentsel dönüşümde bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılmasına yönelik "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı" sertifika eğitim programı başlatıldı.

Sakarya Evliya Çelebi caddesi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Evliya Çelebi Caddesi’nde çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşımına önemli bir bölünmüş yol daha kazandırmış olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

İzmir Kemalpaşa'ya üniversite geliyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ilçeye üniversite kurulmasını öngören protokolü imzaladı.Buna göre arsa tahsisini ve binaları belediye yapacak, üniversite de burada fakülteler açacak

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatı incelendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çelebi Sultan Mehmed Camii’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Bursa Çelebi'ye modern kompleks inşa ediliyor!

Yenişehir’de çıkan bir yangında küle dönen Çelebi Köy Konağı, iki adet kahve, kooperatif binası, berber ve misafirhane, muhtarlık ve sağlık merkezi olarak modern kompleks şeklinde yeniden bölgeye kazandırılıyor.

Rönesans Holding, Ballast Nedam NV'nin yüzde 99'unu satın aldı!

Rönesans Holding, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin % 99'unu satın aldı. Teknoloji perakende şirketi BİMEKS, Almanya’da şirket almak için harekete geçti.

Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru dönemi 2016!

Toplamda 3 adet konutun açık satışa çıkarıldığı TOKİ Kırıkkale Çelebi Projesi'nde fiyatlar 97 bin 543 TL'den başlıyor. İşte Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru dönemi 2016...

TOKİ Kırıkkale Çelebi Evleri başvuru tarihleri!

Kırıkkale Çelebi TOKİ Konutları fiyatları 97 bin 543 TL'den başlıyor. Projede 8 bin 30 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi Evleri başvuru tarihleri...

Teoman Timincioğlu: İzmir'deki riskli yapılara çözüm buluyoruz!

Timincioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Timincioğlu'nun kurduğu İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş, projelerini İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Şehircilik Bakanlığı onayı aldıktan sonra teslim ediyor.

Çorum Osmancık Beylerçelebi Cami’nin çevre düzenlemesi yapılıyor!

Osmancık ilçesinin en büyük camisi olan Beylerçelebi Cami’nin (Büyük Cami) bahçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor.

izmir çelebi ünv iş ilanı Haberi

izmir çelebi ünv iş ilanı

Kamuya ortalama 11 Bin 500 TL maaşla yeni personel alımı başvuruları alınacak. İzmir'deki iş ilanları bünyesinde Katip Çelebi Üniversitesi için yeni başvurular alınmaya başladı. Online olarak gerçekleşecek başvuruda sözleşmeli 4/B personel atamasında KPSS zorunluluğu bulunmuyor. 

Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca KPSS şartı bulunmuyor. KPSS puanı olmayan adaylar değerlendirmede 70 olarak baz alınacaktır.

İşilanlarıkariyer'de yer alan habere göre, Katip Çelebi Üniversitesi kamu personeli alımı branşları İzmir ili Katip Çelebi Üniversitesi için 3 kıdemli yazılım yöneticisi alımı, 2 iş analisti alımı ve eğitim dokümantasyon destek personeli, 3 tecrübeli yazılımcı alımı için online başvurular devam ediyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru için adayların bilgisayar, elektrik, yazılım, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendislikleri...