26 / 04 / 2024

izmir çocuk köyü

izmir çocuk köyü

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

İzmir Foça Tatil Köyü'nün kiralanma ihalesi TBMM'de!

İzmir Foça Tatil Köyü'nün kiralanması ihalesini alan firmanın beklediği onaya ve bu alanın değerlendirilmesi meclis gündemine taşındı. CHPli Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Mehmet Özhaseki: Çocuk köyü projesi beni heyecanlandırıyor!

Canlı yayında soruları yanıtlayan Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, endisini en çok heyecanlandıran projenin “Çocukköy” olduğunu söyledi...

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

İzmir Lübbey Köyü'nün durumu meclise taşındı!

CHP İzmir Milletvekili Polat, Ödemiş'te sadece 5 kişinin yaşadığı terk edilmiş tarihi Lübbey Köyü'nün durumunu meclise taşıdı...

İzmir'in Lübbey Köyü SİT alanı ilan edildi!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Lübbey köyü kentsel SİT alanı ilan edildi. Lübbey için Koruma Amaçlı İmar Planı yapılacak.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

İzmir Sahilevleri Kıyı Projesi'nin 2. etabı Ağustos'ta tamam!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Sahilevleri'nde gerçekleştirilen kıyı düzenlemesi çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

izmir çocuk köyü Haberi

izmir çocuk köyü

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer seçimlerden önce sözünü verdiği çocuk köyü için harekete geçti. Doğruer, "20 bin 450 metrekare alan üzerine kuracağımız köyünü en kısa sürede yaşama geçirmek istiyoruz” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kınık'ta Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan çocuk köyünün çalışmaları devam ediyor.Kınık Bergama Karayolu Dündarlı Yol Kavşağı bölgesinde 20 bin 450 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan çocuk köyünde çeşitli oyun grupları yer alacak.Oyun grupları arasında; Ters Ev, Trafik Pisti, Gokart, Dino Park, postane, hastane, berber, çocuk müzesi, süs havuzu, Tornada Adası gibi, çocukların zaman geçirebileceği alanlar yer alacak.

Şantiye alanını ziyaret eden Sadık Doğruer, “Çocuk Köyü’nün tamamlanması ile Kınık ve çevre ilçelerdeki ailelerimizin çocukları oyun gruplarında eğlenip meslekleri tanırken ebeveynleri de yaşam alanlarında zaman geçirebilecek. Söz verdiğimiz...