29 / 03 / 2024

izmir Coordinat Bornovanın ne kadarı satıldı

izmir Coordinat Bornovanın ne kadarı satıldı

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova Projesi'nde, satışlar yüzde 50'ye ulaştı.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

İzmir Namazgah Hamamı'nın restorasyonu tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehri Belediyesi, Tarihi Namazgah Hamamı'nın restorasyonunu tamamladı.

İzmir'de binaların yüzde 65'i riskli!

İzmir'de alt yapı yetersizliği ve çarpık kentleşme hakkında açıklamalarda bulunan EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İzmir'de binaların yüzde 65'i riskli, yaş ortalaması 25, gecekondu sayısı 300 bin'' dedi.

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

Ankaralı Gordion'dan İzmir'e Altın Orman!

Rotasını İzmir'e çeviren Ankara merkezli Gürtaş İnşaat/Gordion Group, 600 milyon liralık yatırımla Bornova Altındağ'a 'Altın Orman' kuruyor...

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

İzmir, kentsel dönüşümde model oldu!

Yerel seçimlerde aday olmayacağını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu iz bırakan hizmetleriyle kent tarihindeki unutulmazlar arasına girdi.

İzmir'e dönüşümle 40 bin konut geliyor!

Kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İlk hedefimiz 40 bin sağlıklı konut üretmek. İzmir'deki bu modelin tüm ülkeye örnek olacağına inanıyorum" dedi.

İzmir Uzundere dönüşüm projesinde teslimler başlıyor!

“Yerinde, adil ve yüzde 100 uzlaşma esaslı” kentsel dönüşüm modeliyle Türkiye'ye de örnek teşkil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere'de yapımını tamamladığı ilk 9 bloktaki 280 daire ve 33 işyerini 29 Eylül’de hak sahiplerine teslim ediyor.

İzmir Opera Binası'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek İzmir Opera Binası'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. “Türkiye'nin opera sanatına özel" ilk yapısının törenine birçok vatandaş katıldı.

İzmir Opera binasının temeli 25 Eylül'de atılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ’Türkiye’nin opera sanatına özel’ ilk yapısının temelini 25 Eylül Salı günü atıyor.

İzmir'de günübirlik kiralık dairelere denetim talebi!

İzmir'in Buca ilçesinde vatandaşlar  mahallelerinde günübirlik kiralanan dairelerin fuhuş amaçlı kullanıldığı iddia ederek, denetim yapılmasını talep etti.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

izmir Coordinat Bornovanın ne kadarı satıldı Haberi

izmir Coordinat Bornovanın ne kadarı satıldı


DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova Projesi'nde, satışlar yüzde 50'ye ulaştı. 


Projeye verdikleri destekten dolayı tüm paydaşlara teşekkür eden DRC Grup Ortakları'ndan Onur Durmuş, yatırımın doğru koordinatlarını vererek yola çıktıkları Coordinat Bornova projesinde çabalarının karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kısa bir zaman içinde projenin ruhsatını aldıklarını belirten Durmuş, aynı başarıyı satışta da yakaladıklarını kaydetti. 


Kurucu Ortak Caner Tan da, 500 dairenin yarısını kısa zamanda sahipleriyle buluşturmanın çok büyük bir başarı olduğunun altını çizdi. 


www.coordinat.xyz


Ege Telgraf


Haber Hürriyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı 


Coordinat Bornova'da 500 dairenin yarısını kısa sürede satmayı başaran DRC Grup'ta. kurucu ortaklar Caner Tan ve Onur Dur muşun yanı sıra çalışanlar ve çözüm ortakları, başarıyı kutladı. Samimi bir ortamda geçen etkinlikte...