29 / 03 / 2024

izmir deprem konutları ne zaman teslim edilecek

izmir deprem konutları ne zaman teslim edilecek

İzmir Bayraklı'daki rezerv alanında hayata geçirilen 3 bin 649 konuttan 397'si bu sene hak sahiplerine teslim edilecek.

İzmir Deprem Konutları'nın inşaatı yükseliyor!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören depremzedeler için Bayraklı ilçesinde hayata geçirilecek olan 3 bin 500 konuttan ilk etabı olan 397'sinde inşaat çalışmaları sürüyor.

İzmir Deprem Konutları ne zaman teslim edilecek?

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin neden olduğu acılar, merkezi hükümet, yerel yönetimler ve vatandaşların el ele vermesiyle hafifletildi.

İzmir deprem konutları için ihale yapıldı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı. 1.444 konut projesi ile ilgili ilk ihale yapıldı.

İzmir’deki deprem konutları 1 sene sonra teslim edecek!

Milliyet gazetesi yazarı Abdullah Karakuş bugünkü yazısında İzmir depremini kaleme aldı. İşte Karakuş’un "Erdoğan’ın İzmir talimatları ne oldu?" başlıklı o yazısı...

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Hatay'daki deprem konutları için zemin sorunu iddiası! Yanlış yere mi yapılıyor?

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en çok hasar alan bölgelerden biri de Hatay oldu. Hatay'da hayata geçirilecek deprem konutlarında her 100 konuttan sadece 3,7'si tamamlanması dikkatleri üzerine çekti. Hatay'da deprem konutları yanlış yere mi yapılıyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Deprem konutlarının teslimi başlıyor! Bakan resmen tarihi verdi: Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarının teslimleri ile ilgili tarihi verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklaması...

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Hatay'da 33 noktada deprem konutlarının inşaat çalışmaları devam ederken konutların yıl sonunda 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

izmir deprem konutları ne zaman teslim edilecek Haberi

izmir deprem konutları ne zaman teslim edilecek

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde konutları yıkılan veya ağır hasar gören depremzedeler için İzmir Bayraklı'daki rezerv alanında hayata geçirilecek olan toplam 8 bin 100 konuttan 3 bin 649'unda inşaat çalışmaları sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Merkez üssü Seferihisar açıkları olan ve farklı illerden de hissedilen deprem özellikle Bayraklı ve Bornova'daki çok sayıda binada ağır hasara sebep oldu.

Depremden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) depremden zarar gören konutların yer aldığı bölgelerde çalışmalara başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Şubat 2021 tarihinde İzmir ilinde katılım sağladığı törende, 7 proje bölgesinde yer alan toplam 1444 konut ile 208 dükkanın ve Bayraklı Şehir Hastanesinin yanıbaşında yer alan rezerv alanındaki proje bölgesinin ilk etabı olan toplam 397 konutun temelleri atıldı.