29 / 03 / 2024

izmir deprem konutu

izmir deprem konutu

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında evsiz kalan vatandaşlar kentsel dönüşüm çalışmaları sebebiyle tepkilerini dile getirdi. 

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

AFAD Osmaniye 1.976 konut kura sonucu sorgulama ekranı 19.02.2024! Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'deki deprem konutların kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Muhalefetten hükümete deprem konutu eleştirisi: 2024'e geldik ama 184 bin konut yok!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'den deprem konutları ile ilgili olarak bir eleştiri geldi. İsa Mesih Şahin verilen 650 bin konut sözüne değinerek, 46 bin konutun teslim edildiğini 184 bin konutun da olmadığını söyledi.

Yüz binlerce deprem konutu 150'den fazla sektörü hareketlendirdi!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıldönümüne sayılı günler kalmışken, inşası tamamlanan ve devam eden yüzbinlerce konut da 150'den fazla sektörü hareketlendirdi.

Adana'da 1589 deprem konutu şubat sonuna kadar teslim edilecek

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen şehirde 1589 deprem konutunun tesliminin şubat ayı sonuna kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

46 bin deprem konutu için kura çekiliş tarihi belli oldu!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan 46 bin deprem konutunun kura çekiliş tarihi resmen belli oldu.

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

Kilis'te ay sonuna kadar 1.045 adet deprem konutu teslim edilecek! Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kilis'teki 2 bin 340 deprem konutunun inşasını sürdürdüklerine dikkat çekti ve ay sonuna kadar 1.045 adet evi teslim edeceklerini açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Bakan Özhaseki Hataylılara müjdeyi verdi! 6 bin 979 deprem konutu bu ay sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da ay sonuna kadar, toplam 6 bin 979 deprem konutunun teslim edileceğinin müjdesini verdi. 

Adanalılara müjde! 1000 deprem konutu ocakta teslim edilecek!

Adana'da, depremzedelerin yerleştirilmesi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşatına başlanan ilk 1000 konutun ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

izmir deprem konutu Haberi

izmir deprem konutu

İzmir Seferihisar açıklarında 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin üzerinden 1 sene geçti. Evrensel'de yer alan habere göre, 117 kişinin hayatını kaybettiği bin 34 kişinin yaralandığı deprem etkileri devam ediyor. Bu süre içerisinde depremzedelere verilen sözler tutulmadığını dile getiren vatandaşlar kentsel dönüşüm çalışmaları için de yaşadıkları sıkıntılarını dile getirdi.

Depremde evi hasar gördüğü için konteyner kente yerleşen Arzu Almaç da bir yıllık süreçte hiçbir ilerleme olmadığını söyledi. Almaç, "Depremde bizim bölgemiz olan Karşıyaka’da sadece evler hasar gördü. Evlerin hepsi çok eski. Bizim kaldığımız binada çok eskiydi. Depremde hep dışarda kaldık. Artçılar sürekli devam ediyordu. Büyük bir kabustu. Depremden sonra her şey yanlış ilerliyor. Hiç kimse depremzedelerin yanında değil. Konteynerde kaldığım için kızımı babasının yanına göndermek zorunda kaldım. Her açıdan hayatımız...