28 / 03 / 2024

İzmir Doğanlar Stadı

İzmir Doğanlar Stadı

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Doğanlar Stadı'nın ikinci aşamasında sona gelindi!

Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki stat ve tesislerle ilgili bilgi vererek Doğanlar şehir stadının ikinci aşamasının bitmek üzere olduğunu söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı yeni sezona yetişecek!

İzmir'de Bornova Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yaptırdığı Doğanlar Stadı yeni sezona yetişecek. İhalesi Eylül 2013'te yapılan stat bittiğinde UEFA standartlarında olacak.

İzmir Doğanlar Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Bornova Belediyesi'nin kente kazandıracağı Doğanlar'daki 12 bin 500 seyirci kapasiteli şehir stadı ile Altındağ'da ana salonu 2 bin 500 kişilik olan spor kompleksinin inşaatları hızla devam ediyor.

Bornova Doğanlar Stadı'nın açılışı yeni sezona yetişecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin işbirliğiyle yapımı süren Doğanlar Stadı’nda çıta yükseldi. Projesi UEFA standartlarını karşılayacak şekilde geliştirilen stattan yeni sezonda faydalanacak.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Deprem bölgesinde istihdam adımı! 1200 kişiyi kapsıyor! 

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 ili etkileyen depremlerden sonra istihdam kaygısı yaşanmıştı. Devletin sağladığı istihdam alanlarının yanında özel sektörden de atılımlar geliyor. Doğanlar Holding, depremzede vatandaşlara öncelik vermek kaydıyla 1.200 kişilik istihdam kararı verdi.

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Birlikten İzmir Doğar kampanyasıyla alınan 84 dairenin kuraları çekildi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin aileleri için iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla satın alınan 84 daire, kurayla hak sahiplerine verildi.

Bütün çalışanlar 1000 liralık doğal gaz yardımı alabilecek mi?

9 Kasım’da yürürlüğe giren, çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları belli oldu. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da netleşti. Bütün özel sektör çalışanları 100 lira yardım alacak mı? İşte bütün detaylar...

İzmirli depremzedelere 120 yeni konut müjdesi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yaptığı açıklamada İzmirli depremzedeler için başlatılan  "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasında 120 konut için ihaleye çıkıldığını dile getirdi.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

İzmir Doğanlar Stadı Haberi

İzmir Doğanlar Stadı



İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine, Kayseri, Konya, Bursa, Antalya gibi şehirlere yapılan dev statlardan birini hayal ederken, izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi. İzmir takımları, kendi evlerinde oynamaları gereken maçlar için Ege haritasına bakıp kendilerine yer bakarken, bu yıl Doğanlar Stadı'nı kendi evleri gibi kullanabilecek. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir'in ilk butik stadı ile ilgili sorularımızı yanıtladı: 


Profesyonel liglerde Bornova'nın takımı yok ama bir stadı var. Bu stadın yapılış amacı nedir? 

Bu stat tüm kulüplerimiz için yapıldı. Doğanlar Stadı, Bornova'nın hem kentsel dönüşümüne katkı sağlayacak hem de sportif başarılara katkı sağlayacak. Özellikle Göztepe ve Altmordu, burada maç yapmak istiyor. Kendi statları yapılana kadar bu kulüplere ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir...