19 / 04 / 2024

İzmir dönüşüm projeleri

İzmir dönüşüm projeleri

30 Ekim 2020 tarihindeki depremden sonra hayata geçirilen çalışmalara değinen Tunç Soyer, “Depremden sonra İnşaat Mühendisleri Odası’yla yapılan protokolle 33 bin 100 birim bina için deprem karnesi çıkardık.

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmir'deki büyük kentsel dönüşüm için kredi hazır!

Anıl Talat Eryontuk, Cumhuriyet'in Ege'si için kentsel dönüşüme ilişkin bir yazı kaleme aldı.

İzmir için dönüşüm vakti!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Şimdi İzmir için dönüşüm vakti, vakit İzmir tarihinin en büyük dönüşümüne bismillah deme vakti." dedi.

İzmir Aktepe Emrez dönüşüm ihalesine teklif gelmedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy 2. Etap ve Uzundere 3. Etap ihalelerine teklif veren olmadı. Ardından gerçekleştirilen Aktepe Emrez dönüşüm projesine de hiçbir firma teklif vermedi

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM gündeminde!

Bakanlığın İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'e dönüşümle 40 bin konut geliyor!

Kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İlk hedefimiz 40 bin sağlıklı konut üretmek. İzmir'deki bu modelin tüm ülkeye örnek olacağına inanıyorum" dedi.

İzmir'de kentsel dönüşüm vites büyüttü!

Kentsel dönüşüm faaliyetlerine hızla devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzlaşma görüşmelerini minimum sürede tamamlayarak üç bölgede daha ihaleye çıkıyor..

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşmacı modeliyle yapılıyor!

İzmir’de Managemant Plus tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde kamu, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri ‘uzlaşma’ modelinin dönüşümün kalbi olduğu konusunda birleşti. 

İzmir kentsel dönüşümde hız kazandı!

Kentsel dönüşüm projelerinde çalışmalarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç farklı bölgede birden ihaleye hazırlanıyor. 

İzmir'de 1 milyon 500 bin konut dönüştürülecek!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'deki yaklaşık 2 milyon 500 binlik yapı stokunun 1 milyon 500 bininin dönüşüme tabi tutulacağını açıkladı. 

İzmir'de 45 milyon metrekarelik alan dönüşecek!

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri'ne katılan İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, "İzmir’de yaklaşık 4 bin 500 hektar, yani 45 milyon metrekarelik alanda dönüşüm yapılacak." dedi.

İzmir'de yatay kentsel dönüşüm planlanmalı!

Kurulduğu 1986 yılından bu yana 10 binden fazla konut üreten, kamuda birçok başarılı uygulama gerçekleştiren Palandöken Hakbir İnşaat, İzmir'in kentsel dönüşümü adına çalışıyor.

İzmir için kentsel dönüşüm hatırlatması!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege Denizi'ndeki 6.2 büyüklüğündeki depremle birlikte bölgede ketsel dönüşüm ile yenileme yapılması gerektiğini açıkladı.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde garanti biziz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı muhtarlarını makamında ağırladı. Kentsel dönüşümle ilgili soruları yanıtladı

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

İzmir dönüşüm projeleri Haberi

İzmir dönüşüm projeleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Örgütü’yle bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin ve şehirde uygulanan çalışmaların parti örgütüyle paylaşıldığı toplantı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) gerçekleştirildi. Projelerin paylaşıldığı toplantıya zmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, CHP İzmir il yöneticileri,  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları katılım gösterdi. 

Toplantı kapsamında altyapı, üstyapı, kentsel dönüşüm gibi konularla ilgili bilgilendirmeler gerçekleştirildi. Soyer, toplantıdaki konuşmasında, "atma töreninde tüm İzmir, tüm Türkiye’ye çok güzel mesajlar verdi. Bunu hep birlikte yaptık. Hepimizin göğsü kabardı. Hepimiz onur duyduk. Daha önemlisi Türkiye’ye umut verdik. Salgın ve kriz ortamında İzmir pırıl pırıl bir ışık saçtı. Bu da sizlerin emekleriyle oldu. İyi ki beraber çalışıyoruz....