27 / 04 / 2024

izmir Double Diamond Residence

izmir Double Diamond Residence

İzmir'de faaliyet gösteren Katal İnşaat yeni projesi Double Diamond Residence projesini satışa çıkardı. Karşıyaka Yeni Girne Bölgesi'nde yer alan proje halkın beğeniye sunuldu.

Double Diamond Residence satışa çıktı!

İzmir'de faaliyet gösteren Katal İnşaat yeni projesi Double Diamond Residence projesini satışa çıkardı. Karşıyaka Yeni Girne Bölgesi'nde yer alan proje halkın beğeniye sunuldu.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Valens Diamond Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Valens Diamond Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Vedat Mutlu, İsa Çiftçi, Mehmet Rutkay Çakırkaya, Aslan Salman tarafından 2 milyon 597 bin 797 TL'lik sermaye ile kuruldu.

İzmir ekonomisi sadece inşaatla büyümez!

izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sadece inşaat ve turizmle sağlıkı bir ekonomik büyüme yakalanamayacağını, İzmir'de fuarları özellikle desteklediklerini söyledi.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Hatay Diamond City fiyat listesi!

Hatay Diamond City fiyat listesine göre projedeki dairelerin fiyatları 250 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. 6 blok şeklinde yükselen projede dairelerin alanları 125 metrekareden 345 metrekare arasında değişiyor.

Mehmet Müezzinoğlu: İzmir'e hastaneler yapacağız!

İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Son 12 yılda sağlık alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, "izmir'e şehir hastanelerini kazandıracağız" dedi.

Still İstanbul Diamond’da kadınlara özel yüzde 12 indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 12’lik indirim kampanyası başladı.

Still İstanbul Diamond'da Kadınlar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond 'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yüzde 12 'lik indirim kampanyası başladı.

Still İstanbul Diamond’dan Kadınlar Günü kampanyası!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 12’lik indirim fırsatı sunuluyor.

İzmir 46 noktadan kuşbakışı izleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 46 noktaya yerleştirdiği kameralarla internet üzerinden HD kalitesinde 24 saat kesintisiz yayın yapıyor. "www.izmir.bel.tr" internet adresinden İzmir'i kuşbakışı izleyebilirsiniz.

Still İstanbul Diamond'da Sevgililer Günü kampanyası!

Yaklaşık yüzde 50’lik kısmı ilk üç ay içinde satılan Still İstanbul Diamond projesinde inşaatın da yarısına gelindi. Kurtköy'ün en yeni projesi Still İstanbul Diamond yatırımcısına değer katmaya devam ediyor…

izmir Double Diamond Residence Haberi

izmir Double Diamond Residence

Katal İnşaat tarafından 60 milyon TL'ye İzmir Karşıyaka Yeni Girne Bölgesi'nde inşa edilen Double Diamond Residence projesi beğeniye sunuldu.


Özel fiyatlarla tanıtılan proje sahiplerini bekliyor. 30 bin metrekare kapalı alana sahip proje 'Çok Konuşulan Nokta' sloganıyla tanıtıldı. 


2 blok şeklinde yükselecek Double Diamond Residence'ta toplam 156 daire yer alıyor. Projede ilk 39 konut satışa sunuldu. 


Katal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Erdem, proje ile ilgili "Bugüne kadar İzmir'de çok sayıda konut, sanayi siteleri, alışveriş merkezleri, oteller ve okullar inşa ettik. Yatırımlarımız yurtiçi ve yurt dışında devam ediyor. 6 binin üzerinde tamamlanmış ve sahiplerini bulmuş konut var. Kısa ve uzun vadede İzmir içi ve dışında olmak üzere; konut yapımıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu. 




Milliyet...