25 / 04 / 2024

izmir ege mahallesi kentsel dönüşüm

izmir ege mahallesi kentsel dönüşüm

İzmir’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Biz altı alandaki kentsel dönüşüm ile ilgili ihale süreçlerini devam ettireceğiz ama müteahhitlerden yeteri kadar güçlü katılım göremezsek belediyenin şirketleri ile işi yapacağız" dedi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir Büyükşehir, Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi için 27 Eylül’de dördüncü kez ihale gerçekleştirecek. 

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta düzenleniyor..

İzmir Ege Mahallesi'nde dönüşüm için uzlaşma sağlanıyor!

Aziz Kocaoğlu, "İstanbul'da da fuar yapanlar fuarcılıktan para kazanıyor, bizim şirketimiz İZFAŞ senede 10-15 milyon lira zarar ediyor. Buna karşın yaptığımız fuarlardan hizmet sektörü abartısız 500 milyon lira para kazanıyor" dedi.

Aziz Kocaoğlu: Ege Mahallesi'ne dönüşüm için bir daha gelmem!

Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşümü anlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, Roman vatandaşların hışmına uğradı. Kocaoğlu, “Buraya dönüşüm için bir daha gelmem” dedi

İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ne durumda?

İzmir’in en kıymetli arazileri üzerine oturan Ege Mahallesi halkı her çocuğu için birer tane ev istediği için Belediye, şimdilik geri atmak zorunda kaldı. Belediye bu bölgede 31 metrekare ile 114 metrekare arasında değişen avlulu konutlar üretecekti.

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşümde örnek olacak!

Ege Mahallesi'ni ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kentsel dönüşüm süreciyle Ege Mahallesi'nin örnek bir yerleşim merkezi olması için Büyükşehir ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm resmen başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun seçim bildirgesinde yer alan ve belediyenin örnek kentsel dönüşüm projelerinden olan Ege Mahallesi’nde süreç resmen başlıyor. Proje kapsamında 7 hektarlık alan dönüşecek...

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi'nde 7 hektarlık alanı dönüştürmek üzere 591 yapının ölçümünü tamamladı

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

13/03/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun ile İzmir'in Konak ilçesi sınırlarında yer alan Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

O ilde 2 adet 3+1 daire satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Ege Mahallesi'nde yer alan 2 adet 3+1 daireyi satıyor. Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Divan Residence'la İzmir'e 422 yeni konut geliyor!

Teknik Yapı tarafından İzmir Ege Mahallesi'nde hayata geçirilen Divan Residence'ta satışlar başladı. İşte Teknik Yapı Divan Residence detayları...

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Ege Boyu projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Samandıra Mahallesi'nde yer alan 6258 ada 25 parselde bulunan Ege Boyu Projesine ait 7 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İş GYO İzmir Ege Perla projesi yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 nolu parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

izmir ege mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

izmir ege mahallesi kentsel dönüşüm

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, basın toplantısı düzenledi. Soyer, 2020’yi değerlendirdi ve 2021’e ilişkin hedeflerini açıkladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Soyer, “Küresel iklim değişikliği, kuraklık, ısınma hepsi aslında doğaya verdiğimiz tahribat sonucunda ortaya çıkan krizler. Doğayla uyumlu bir yöneticilik ortaya koymalıyız. Aldığımız elektrikli araçlar sessiz, çok daha kullanışlı bir araç olmanın ötesinde gerçekten İzmirlilere sağlıklı, güvenli ve kentin doğasını koruyan etkisi var” şeklinde konuştu.

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen güzel şeylerin de olduğuna dikkat çeken Soyer, “İzmirliler birbirine sahip çıktı. ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasında 42 milyon lirayı geçen bir bağış toplandı. Pandemi döneminde ‘Halkın Bakkalı’ adıyla yaptığımız kampanyada ise 250 binin üzerinde erzak paketi dağıtıldı. Çok iç karartıcı bir seneydi. Ama içimizi aydınlatan ve geleceğe...