19 / 04 / 2024

İzmir EPA Emlak

İzmir EPA Emlak

30 yıllık tecrübeyle kurulan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. İzmir’deki ilk ofisini törenle açtı. EPA Başkanı Taylan da, kentin en güzel noktalarından birinde konumlanan ofiste birbirinden tecrübeli insanların bir araya geldiğini kaydetti.

Ev arayanlara kötü haber! Konut kiraları asgari ücretle yarışıyor!

Egenin incisi İzmir'de emlak fiyatlarıyla dünyanın en pahalı kentlerinden oldu. Bayraklı, Konak, Karşıyaka ve Balçova'da konut kiraları 3500 TL'ye kadar yükseldi.

İzmir Milli Emlak'tan 9.9 milyon TL'ye satılık 20 gayrimenkul!

İzmir Milli Emlak Dairesi, İzmir ili, Konak, Karşıyaka, ve Baloça ilçelerinde yer alan 20 gayrimenkulü 9 milyon 906 bin 250 TL'ye satıyor...

Evora İzmir'de 180 ay vadeyle cazip ödeme fırsatı!

Evora İzmir projesi, Emlak Konut GYO’nun “Hayallerini erteleme Türkiye” sloganıyla başlattığı kampanyanın tüm avantajlarını sağlıyor.

İzmir’de emlak fiyatları ne kadar?

İzmir’de emlak fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. 2019’un ilk günleri ile 2020’nin ilk günleri arasında kıyaslama sonucu, konut fiyatı en çok il ve ilçeler açıklandı.

Faiz indirimleri emlak piyasasını canlandırdı!

Konut kredileri ile canlanan gayrimenkul piyasasına dair İzmir’deki emlak sektörü temsilcileri, bankaların kredi konusunda daha esnek olmasının sektörü daha da canlandıracağını ifade ettiler....

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

İzmir'de 1200 öğrencili okul 33 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir bir emlak alım sitesinde 1200 öğrencili okul satışa çıkarıldı. İzmir Karşıyaka Mavişehir’de satılık 8 katlı okul' başlığıyla 7 yıllık kira sözleşmesi olan bir okul 33 milyon liraya satışa çıkarıldı.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

EPA Emlak Pazarlama İzmir’deki ilk ofisini açtı!

30 yıllık tecrübeyle kurulan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. İzmir’deki ilk ofisini törenle açtı. EPA Başkanı Taylan da, kentin en güzel noktalarından birinde konumlanan ofiste birbirinden tecrübeli insanların bir araya geldiğini kaydetti.

EPA Emlak Pazarlama Bodrum 8 Haziran'da açılıyor!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş.'nin Bodrum Temsilciliği 8 Haziran 2018 tarihinde açılacak...

İzmirli emlakçılara Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi!

İzmir'deki emlak ofislerine “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitim verildi.

Veryeriler İnşaat’ın gözü Urla'da!

İzmir’in emlak piyasasının çok canlandığını söyleyen Veryeriler İnşaat’ın patronu Alpan Veryeri yeni pazar olarak Urla'yı seçtiklerini belirtti.

Emlak sektörü altın çağını seneye yaşayacak!

İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, emlak piyasasında referandum sonrası beklentilerinin gerçekleştiğini açıkladı. Bu beklentiler kapsamında emlak sektörü altın çağını seneye yaşayacak.

İzmir EPA Emlak Haberi

İzmir EPA Emlak

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  30 yıllık tecrübeyle kurulan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. İzmir’deki ilk ofisini törenle açtı.

Aynı zamanda Ege Bölge Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan İzmir Hatay Cadde Temsilciliği’nin açılışına; İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı ve EPA Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Taylan, Ege Bölge Müdürü Dilek Katal ile çok sayıda davetli katıldı. İZEKO Başkanı Güleroğlu, “Epa gibi şirketlerin Türkiye geneline yayılmasını umut ediyoruz. Ülkemiz için iyi bir örnek” dedi. 


‘Taze kan aranıyor’

EPA Başkanı Taylan da, kentin en güzel noktalarından birinde konumlanan ofiste birbirinden tecrübeli insanların bir araya geldiğini kaydetti. Dilek Katal ise “İşletme olarak sektöre taze kan arıyor ve istekli gençleri sektörümüze kazandırmak istiyoruz” ifadelerini...