16 / 04 / 2024

İzmir Fuar tanıtımı

İzmir Fuar tanıtımı

Aziz Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak ile vekilleri Gaziemir'de yapımı süren Fuar İzmir şantiyesinde ağırladı. Vali Toprak, tesis için Kocaoğlu'nu tebrik ederken, "Önemli hedeflere giden ilimizin böyle tesislere ihtiyacı vardı" dedi.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 Mart'ta!

Dünyanın en kapsamlı ve en prestijli gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in etkinlik portföyüne eklediği son fuar niteliği taşıyan Cityscape Turkey'e günler kaldı. Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 MArt 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

SeSa Build 2016 yapı fuarının tanıtım toplantısı bugün!

Sürdürülebilir, Güvenli Şehirler için Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı SeSa Build 2016'nın tanıtım toplantısı bugün gerçekleşecek.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

İzmir Fuar tanıtımı Haberi

İzmir Fuar tanıtımı

Geçtiğimiz haftalarda İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu üyelerine Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nı tanıtan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin vizyon projesinde bu kez siyasileri ağırladı. Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsle, milletvekilleriyle birlikte Fuar Alam'na gelen Kocaoğlu, burada İzmir Valisi Mustafa Toprakla buluştu. Kocaoğlu, heyete inşaat çalışmalarını gezdirdi. 25 Mart'ta yapılacak Mermer Fuarına yetişmesi planlanan alanla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe de heyeti bilgilendirdi. 


PRESTİJLİ BİR YER 

Yeni Fuar Alanı'nı çok beğendiğini belirten İzmir Valisi Mustafa Toprak, "İnsan hakikaten dışarıdan gelip geçince bir şeyler hissediyor ama içeriye girince devasa büyüklüğünü de görmüş oluyoruz. Ben Aziz Kocaoğlu'nu ve çalışma ekibini tebrik ediyorum. İlimizin, özellikle fuarcılık konusunda da önemli leri var. Bu hedefe gidecek yolda da böylesi mükemmel, önemli alanların oluşması gerekiyor....