20 / 04 / 2024

İzmir Fuar

İzmir Fuar

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Mermerci umudunu fuara bağladı!

Çin'de inşaattaki durgunluktan dünya genelinde etkilenen doğaltaş sektörü, İzmir'de açılan MARBLE Fuarı'yla çıkış arıyor. Sadece profesyonel ziyaretçilere açık olan fuarda 15bin ton doğal taş sergileniyor.

Fuar İzmir'e büyük övgüler geldi!

Aziz Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak ile vekilleri Gaziemir'de yapımı süren Fuar İzmir şantiyesinde ağırladı. Vali Toprak, tesis için Kocaoğlu'nu tebrik ederken, "Önemli hedeflere giden ilimizin böyle tesislere ihtiyacı vardı" dedi.

İzmir, Londra Turizm Fuarı’nda tanıtıldı!

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.

İzmir en çok fuar düzenleyen 2'nci il!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 2013 yılı fuar istatistiklerini açıkladı. Buna göre geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti.

İzmir'deki fuar inşaatının yüzde 8'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir’de başlattığı yeni fuar merkezinin çalışmalarında yüzde 8'lik kısım bitirildi...

İzmir yeni fuar merkezi ihalesini Ermit Mühendislik kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir'de kurulacak yeni fuar kompleksi için yapılan ihaleyi Ermit Mühendislik kazandı

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Yapı Fuarı temsilcileri İzmir'de buluşturdu!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapısektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

İzmir Kültürpark restore edilecek!

İzmir’de 25 Mart’ta görkemli bir açılış var... “Fuar İzmir” açılıyor. Böylece yılların ünlü İzmir Fuarı artık tarihe karışıyor. Adnan Menderes Havalimanı’na 10, şehir merkezine 15 dakika mesafedeki yeni fuarda ilk olarak “Mermer” sergileniyor.

MODEKO Fuarı 2016'da yüzde 40 büyüyecek!

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 26. ve son kez gerçekleştirilen MODEKO İzmir Mobilya Fuarı final niteliğinde tamamlandı. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, gelecek sene en az yüzde 40 MODEKO'nun büyüyeceğini söyledi.

Fuar İzmir açılış için gün sayıyor!

İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Büyükşehir Belediyesi, 25 Mart tarihindeki açılışa hazırlanan Fuar İzmir’in giriş sokağını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donattı.

Türkiye'nin en büyük fuarı gün sayıyor!

İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Fuar İzmir’in girişi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donatıldı. İşte ayrıntılar...

Mehmet Özkan: Kültürpark Fuar Alanı'na stadyum inşa edilsin!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir'de Kültürpark Fuar Alanı'nın dörtte birlik bölümüne Altay ve Altınordu kulüpleri için bir stat yapılması teklifinde bulundu.

26. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO) Kültürpark Fuar Alanı'nda açıldı. 26. kez düzenlenen fuarda, sektörün 192 firması 200'den fazla markayı görücüye çıkardı. Fuar, 25 Şubat'ta sona erecek..

İzmir Fuar Haberi

İzmir Fuar

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak. Trakya Kalkınma Ajansı’nın, Trakya Bölgesi’nin turizm değerlerinin tanıtımını yapmak amacıyla çatı kurum olarak bulunacağı stantta, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri de yer alacak. 10 Aralık 2015 Perşembe günü saat 11.00’da yapılacak resmi açılışın ardından fuar dört gün boyunca ziyaretçilere açık kalacak. Trakya Kalkınma Ajansı’nın organizasyonuyla hazırlanan ‘Trakya’ standı, B Salonu C135 numaralı bölümde katılımcıları ağırlayacak. Fuarın yanı sıra Trakya Kalkınma Ajansı, 10-12 Aralık tarihlerinde dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcilerini bir araya getirmek, gastronominin turizme etkisini tartışmak amacıyla düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’ne de katılacak. Kongrenin düzenleneceği...