18 / 04 / 2024

İzmir Gürsel Aksel Stadı

İzmir Gürsel Aksel Stadı

İzmir'de Göztepe taraftarları ve camiası için inşa edilecek Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın yerine 20 bin kişilik stat geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Gürsel Aksel Stadı’nın yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stat projesine onay vermesi, camiada büyük bir sevinçle karşılandı.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatı tam gaz!

Başbakan Binali Yıldırım, Göztepe Kulübü heyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile sürpriz bir görüşme yaptı. Başbakan Yıldırım, İzmir Göztepe'deki Gürsel Aksel Stadı hakkında bilgi aldı.

Yeni Göztepe Stadı projesine tepki!

Göztepe'de bir grup semt sakini ve taraftarın içinde yer aldığı, "Gürsel Aksel Stadı Savunması" ismiyle bir araya gelen oluşum, stadın yıkılıp yeniden yapılmasına karşı çıktı.

İzmir Göztepe Stadı için geri sayım başladı!

Büyükşehirin, Gürsel Aksel Stadı yanındaki araziyi bedelsiz vermesi Göztepe camiasında büyük sevinç yarattı. Stadın inşaatı iki ay içinde başlayacak.

Göztepe Stadı'nın yanındaki arazi bedelsiz devredilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Gürsel Aksel Stadı'nın yanındaki bin 400 metrekarelik arazinin bedelsiz devir talebini oyladı. Talep, alana sadece stat ve otopark yapılması şartıyla ve oy çokluğuyla kabul edildi.

İzmir Gürsel Aksel Stadı yeniden yapılıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Sepil: "Planlanan stadın avantaj ve dezavantajlarını her yönüyle inceledik. Mevcut projenin yetersiz yönlerini tespit ederek, çözüm için çalışmalar yapmaya başladık" dedi.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Akyol tarafından kuruldu.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8871 ada, 12, 24 ve 27 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İzmir Gürsel Aksel Stadı Haberi

İzmir Gürsel Aksel Stadı

İzmir futbolunun yıllardır özlemini çektiği, Göztepe taraftarının ve camiasının ilk kazmayı vurmak için gün saydığı Gürsel Aksel Stadı'nın yapımına başlanması yolunda önemli bir adım daha atıldı. 


Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Göztepe'ye yakınlığıyla bilinen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ankara'da TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti. Turan'ı makamında ziyaret eden Sepil ve Kaya, projenin son toplantısını da gerçekleştirmiş oldu. 


BİLGİLENDİRMEYİ TOKİ YAPACAK 

Ziyaret ve toplantıyla birlikte daha önce Göztepe Spor Kulübü tarafından projeleri hazırlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığına arz edilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin hayata geçirilmesi ile ilgili önemli bir aşama daha aşılmış oldu. Kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "İzmir Milletvekilimiz Atilla Kaya ve Başkanımız Mehmet Sepil, TOKİ Başkam Mehmet Ergün Turan'ı makamında...