26 / 04 / 2024

İzmir haberleri

İzmir haberleri

İzmir'in Bornova ilçesinin Altındağ semtinde geçen hafta kısmen çöken bir bina, çevreye tehlike saçıyor. Vatandaşlar bina çevresindeki güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdı.

Bayraklı sakinleri toprak kayması korkusuyla yaşıyor!

İzmir'in Bayraklı İlçesi Gümülpaşa Semti 'nde, inşaat için yapılan hafriyat çalışması sırasında meydana gelen toprak kaymaları, çevresindeki üç apartmanda oturanlara korku dolu günler yaşatmaya başladı.

İzmir Bornova'da tek katlı ev çöktü!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, tek katlı bir ev çöktü, evde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Halil Göktaşlı ağır yaralandı. Evin bir bölümünün 6 ay önce yıkıldığı ve Göktaşlı'nın yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

İzmir'de yağış nedeniyle bazı ev ve işyerlerini su bastı!

İzmir her yağmurda olduğu yine felç oldu. Buca, Güzelyalı, Bornova, Bostanlı başta olmak üzere kentin bir çok yerinde evlerin ve işyerlerinin zemin katları su içinde kaldı.

İzmir'de sağanak yağış hayatı felç etti!

İzmir'de sabaha karşı etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Kentte sabahın erken saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yollarda kalan bazı araçlar da çekici yardımıyla yoldan çekildi.

İzmir'de bina çöktü!

Karabağlar 4025 Sokak'taki 3 katlı bir bina çöktü. Sabah saatlerinde yan tarafındaki arsada hafriyat çalışması yapıldığı belirtilen binanın üç katında da işyeri bulunduğu, çökme anında içeride kimsenin olmadığının sanıldığı belirtildi

İzmir'de yağış nedeniyle bazı evleri su bastı!

İzmir'de, Cuma akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, ara ara kesilerek sabaha kadar devam etti. Yağmur nedeniyle akşam trafiği oluşurken çok sayıda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

İzmir'de sağanak yağış nedeniyle bazı evleri su bastı!

İzmir’de önceki gün akşam ve gece saatlerinde ara ara etkili olan sağanak yağış kenti yine vurdu. Birçok yerde yollar göle dönerken bazı bölgelerde zemin katlardaki evlerde su baskınları oldu

İzmir'de iki katlı binada yangın çıktı!

İzmir'de 2 katlı metruk binadan alev çıktığını gören mahalleli durumu, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Alevlerin büyümesi üzerine, yangının bitişiğinde oturan vatandaşlar evlerinden çıktı. Alevler büyürken itfaiye ekipleri, olay yerine geldi.

İzmir'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan ( AFAD ) yapılan açıklamaya göre, İzmir'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Deprem 4,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İzmir'de otluk alanda yangın çıktı!

Bozavlu mevkisinde başlayan ve çoğunluğu otluk, bazı bölümlerinde ise zeytin ve çam ağaçlarının bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çiğli Tesisi için yeni proje gerçekleştirecek!

IZSU, suyun taşınması için toprak kanallar planlarken, proje ekibinde yer alan Prof. Dr. Mehmet Sıkı, "Homa Dalyanı'ndan sonra / Kuş Cenneti'nin ikinci dalyanını da kurtarırmak istiyoruz" dedi.

İzmir'de 2017'ye kadar yatak kapasitesi 5 bine çıkarılacak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) yeni rapor yayınladı. Raporda yatırımcı portföyünden sağlanacak olan yatak kapasitesinin 3 sene içerisinde 5 binin üzerine çıkacağı belirtildi.

İzmir Körfezi'nin kumuna Ege Üniversitesi talip oldu!

E.Ü. Ziraat Fakültesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez'den çıkarılacak kumun ekonomik değere dönüştürülmesi için sürdürdüğü proje çalışmasını tamamladı. "Yüzülebilir Körfez" hedefiyle İzmir Biiyükşehir Belediyesi destek veriyor.

İzmir Atatürk Organize'de 8 sanayi parseli 10 Haziran'da satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en modern bölgelerinden İzmir Atatürk Organize'de 8 yeni sanayi parseli 10 Haziran'da açık artırma ile satışa sunulacak. Projenin Ekim ayından itibaren inşaatlarına başlanabilecek.

İnşaat malzeme fiyatları düşüşe geçti! Demir fiyatlarında dev indirim! İşte 1 ton demirin fiyatı...

İnşaat malzeme fiyatlarında beklenen indirim haberleri gelmeye başladı. İnşaat demir fiyatları gerilemeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç lira?

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

Son Dakika! İzmir'de deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, İzmir'in Buca ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. 

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: İzmir'de korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi İzmir'in Çeşme açıklarında deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer alırken sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin fiyatları için indirim geleceği öğrenildi. İşte 1 Şubat 2023 Ankara, İzmir, İstanbul mazot, motorin fiyatları ile benzin fiyatı…

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Binali Yıldırım nerede oturuyor?

İzmir Milletvekili Yıldırım, İBB Başkanlığı seçimlerinin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını söyledi...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

İzmir haberleri Haberi

İzmir haberleri


İzmir'in Bornova ilçesinin Altındağ semtinde geçen hafta kısmen çöken bina, çevreye tehlike saçıyor. Vatandaşlar bina çevresindeki güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdı. "Facia ile karşı karşıyayız" diye mahalle halkı, "Bornova Kaymakamlığı ve Bornova Belediyesi kısmen çöken bina ile ilgili hiçbir çalışma yapmadı. Birilerinin ölmesi mi bekleniyor? O zaman bunun hesabını kim verecek?" dedi. 


Önlem alınmadı

Altındağ Merkez Mahallesi 4558 sokaktaki terk edilmiş eski bina yoğun yağışların yaşandığı geçen pazartesi günü büyük bir gürültüyle çöktü. Binanın iç bölümü çökerken duvarları ise yan yattı. Yol kenarındaki bina, yoldan geçen insanlar ve araçlar için tehdit oluştururken olayla ilgili herhangi bir önlem alınmaması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 

Bina çevresine çekilen güvenlik şeridinin tehlikeyi önleyemeyeceğini söyleyen vatandaşlar, "Belediye güvenlik şeridi çekerek önlem aldığını mı sanıyor?...