18 / 04 / 2024

izmir istanbul otoyolu

izmir istanbul otoyolu

Hürriyet’ten Elif Ergu, Folkart’ın patronu Mesut Sancak ile İzmir’deki gayrimenkul piyasasıyla ilgili röportaj gerçekleştirdi. Sancak, İzmir-İstanbul otoyolunun İzmir’in değerini katladığını söyledi…

İzmir-İstanbul otoyolu İzmir konut piyasasını nasıl etkileyecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir-İstanbul otobanı ile ilgili açıklamalar yaptı. Kocaoğlu, "Bu şehrin geleceğinden biz sorumluyuz" dedi

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

Bursa Karacabey, İstanbul-İzmir otobanıyla değerleniyor!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Çanakkale Köprüsü ve çevre yollarının inşaatı ile birlikte, Karacabey'in konumunun da oldukça değerli hale geldiğini söyledi.

İzmir-İstanbul Otoyolu emlak piyasasını canlandıracak!

İstanbul’dan İzmir’e yolculuğu 3 buçuk saate düşürecek İzmir-İstanbul Otoyolu çalışmaları hızla sürerken, inşaat sektörü temsilcileri otoyolun faaliyete geçmesiyle birlikte İzmir’deki emlak piyasasının da canlanacağını söyledi

İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi İzmir'e turist çekecek!

İki kent arasını 3 saate düşürecek otoyol projesi, turizmcilere yeni bir fırsat kapısı açıyor. İzmirli turizmciler, İstanbul’u tercih eden turistin, günübirlik İzmir’e gelmesi için çalışma başlattı

İzmir-İstanbul otoyolu Çeşme'yi geliştirecek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Cemil Şeboy, İzmir'in turizm kenti olması için yapılan en büyük projenin İzmir - İstanbul Otoyolu olduğunu belirtti.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu hedefin önünde gidiyor!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu hedefin önünde gidiyor. Bursa Valisi Karaloğlu, İstanbul - Bursa - İzmir Otoyolu Projesi çalışmalarında herhangi bir aksama olmadığını, hatta çalışmaların planlananın önünde ilerlediğini belirtti.

İstanbul-İzmir otoyol projesinde kamulaştırma için eylem düzenlendi!

İstanbul - İzmir Otoyol projesinde, imar planı ve proje bağlamında teknik hataların bulunduğunu öne süren Bornovalılar, kamulaştırmada belirlenen değerlerin de düşük olduğunu belirterek eylem düzenledi.

İstanbul-İzmir otoyolu arsa fiyatlarını yükseltecek!

Avrupa’nın en büyük altyapı projesi arsa sahiplerine yaradı. İstanbul-İzmir otoyol güzergâhında olan arsaların metrekaresinin 400’den 1.000 TL’ye çıkması bekleniyor. İstanbul-İzmir otoyolu arsa fiyatlarını ikiye katlayacak...

İstanbul-İzmir Otoyolu büyük katkı sağlayacak!

Türkiye'nin batısında, ulaşımın rahatlatılması için Gebze'den İzmir'e uzanan otoyol ile Körfez'e köprü yapılmasını içeren İzmit Körfez Geçişi ve Bursa-Balıkesir-İzmir Otoyolu projesi, Ege Bölgesi sanayine, ticaretine ve turizmine katkı sağlayacağı bildiri

İlknur Denizli'den İstanbul-İzmir Otoyolu için öneri!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Denizli'den İzmir ve Ege ekonomisini canlandırmaya yönelik ilginç bir öneri geldi

Otoyol projesinde Bursa ve İzmir'den eş zamanlı başlanacak

İstanbul-İzmir otoyolu inşaatının eşzamanlı olarak İzmir'den de başlamasını isteyen işadamlarına, Ulaştırma Bakanı'ndan cevap geldi: Amele bakanı olsak da patron biziz. Son sözü biz söyleyeceğiz

İlknur Denizli: İstanbul- İzmir otoyolu için umutlandık

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı İlknur Denizli, İstanbul- İzmir otoyolunun yapımının İzmir ayağından da başlaması önerileriyle ilgili Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yaptığı açıklamaları sevindirici buldu

8 bankadan İzmir otoyolu için 1.3 milyar dolar finansman!

İstanbul-İzmir otoyolunun ilk aşaması olan Gebze-Orhangazi arasının tümüyle Türk bankalarının finansmanı ile yapılması kesinleşti.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Kuzey Marmara Otoyolu olası felakette İstanbul'u kurtaracak!

Kuzey Marmara Otoyolu hakkında konuşan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun olası bir depremde İstanbul'u kurtaracağını dile getirdi. 

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir'deki konut piyasası canlandırdı. İMDER Başkanı İsmail Yıldırım, "Bu otoyol sayesinde İzmir kısa süre içinde bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi...

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

İstanbul-İzmir arasında kısalan yol tasarrufu artıracak!

Yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile birçok alanda tasarruf sağlanması ve çevre kirliliğinin azaltılması planlanıyor.

CHP'den İstanbul-İzmir Otoyolu eleştirisi!

CHP Grup Başkanvekili Özel, "İstanbul-İzmir arasını kısaltacağı belirtilen İstanbul-İzmir Otoyolu'nu kullanan otomobillerin sadece gidiş için 256,3 TL ödeyeceği dikkate alındığında, bu otoyolun vatandaşlarımızın sırtına bindirdiği yük de ortadadır" dedi...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

izmir istanbul otoyolu Haberi

izmir istanbul otoyolu

Son yıllarda İzmir’de yaptığı projeler ile öne çıkan Folkart’ın patronu Mesut Sancak, “Son 2 yılda yabancılara satışlarımız çok arttı. Almanya’daki Türkler, İranlılar, Ruslar, Çinliler de müşterimiz oldu. Dubai Emiri projemizden tamamen yatırım amaçlı 47 daire aldı” dedi.

Folkart uzun zamandır İzmir’de gündemde olan bir şirket. İzmir’in en yüksek kulelerini yapan Folkart, bu şehirde yaptığı projelerle adından sürekli söz ettiriyor. Şirketin başında Mesut Sancak var. İzmirli olmasa da İzmir’e aşık bir iş insanı. “İzmir’e geldim, İzmir’e vuruldum, İzmir’den başka yerde de yaşamam” diyen biri. Siirtli, Van’da büyümüş, İstanbul’da iş hayatına başlamış ama kendini İzmir’de patron yapmış, bunla da çok gurur duyuyor. Sancak, İzmir’in geleceğinin çok daha parlak olduğunu anlatıyor.

1.İzmir gayrimenkul alanında fark attı son dönemde. Global gayrimenkul şirketi Knight Frank en...