26 / 04 / 2024

izmir kavuklar inşaat

izmir kavuklar inşaat

43 yıllık tecrübeye sahip olan Kavuklar, bu yıl sonunu geçen yıl gerçekleştirdiği 615 milyon lira cironun üstünde kapatacak. Firma, inşaat sektöründe liderliğe adım adım ilerliyor...

İzmir'de 57 şirkete kayyum atandı!

İzmir'de, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubunun da bulunduğu 57 şirkete ve bağlı şubelerine kayyum atandı.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi!

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi 206 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kavuklar Bornova'da teslimler Temmuz 2018'de yapılacak...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Kavuklar Bornova GYODER kampanyası!

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Kavuklar da dahil oldu. Kavuklar GYODER kampanyası kapsamında yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri fiyatlar!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Kavuklar Bornova Evleri projesinde toplam 1.178 adet konut yer alıyor...

Kavuklar Bornova proje teslim tarihi!

Kavuklar Bornova proje fiyatları 200 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova projesinde 1.178 adet daire yer alıyor...

Kavuklar Bornova Evleri'nde peşin ödemeye yüzde 18 indirim!

Kavuklar Bornova Evleri'nde peşin ödemeye yüzde 18 indirim yapılıyor. Kavuklar Bornova projesi Temmuz 2018 yılında teslim ediliyor...

Kavuklar Bornova’da yüzde 25 peşinatla 0.69 faiz kampanyası!

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranı kampanyası Haziran sonuna kadar devam ediyor. Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, kampanyaya ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Kavuklar Bornova Konutları Altındağ fiyatları!

Kavuklar Bornova Konutları Altındağ fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. İzmir'de yükselen Kavuklar Bornova Konutları projesi 2018 yılında tamamlanacak...

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

izmir kavuklar inşaat Haberi

izmir kavuklar inşaat

43 yıllık tecrübeye sahip olan Kavuklar, bu yıl sonunu geçen yıl gerçekleştirdiği 615 milyon lira cironun üstünde kapatacak. Akaryakıt, otomotiv, gayrimenkul geliştirme, beton, prefabrik, sigortacılık, tarım ve hayvancılık, matbaa mürekkep üretimi sektörlerinde hizmet veren Kavuklar grubu, otomotiv ve inşaat sektöründe İzmir'de liderliği hedeflerken, bünyesinde de bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. 


Onursal Kurucu Başkanı Mehmet Kavuk'un, 1960 yılında ticaretle temellerini attığı, 1970 yılında Kavuklar Ticaret unvanıyla otomotiv yedek parça, lastik satışları ile yollarına devam ettiklerini belirten Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, 1970'li yıllarda uluslararası otomotiv markalarının bayiliğini üstlenerek büyümelerini sürdürdüklerini kaydetti. Akaryakıt sektörüne 1977 yılında İzmir'de bir akaryakıt istasyonuyla adım attıklarını dile getiren Kavuk, bugün İzmir ve Malatya olmak üzere toplam 10 akaryakıt istasyonu işlettiklerini, İzmir'in perakende akaryakıt pazarının...